Aftonbladet
Dagens namn: Marika, Marita
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

Läsarna: Vilket lyft, Johan!

Men Markus är fortfarande tittarfavoriten

100 procent soul Markus hyllades av juryn. 100 procent soul Markus hyllades av juryn. Foto: TV 4

Juryn hyllade dem - och aftonbladet.se:s läsare håller med. Markus Fagervall utsågs till kvällens bästa artist med över 63 procent av rösterna.

Men underdogen Johan Larsson stod för den största upphämtningen.

– You got soul, man! skrev signaturen snakedad.

Foto: TV 4

”Vilket lyft, Johan! Du har inte gett upp, det är strongt att komma igen som du gjorde i kväll”, fortsatte han. Johan kom också tvåa i läsaromröstningen med 13,4 procent.

Rogér var däremot inte lika imponerad. ”Ut med Johan, han är pinsam och tror att han är något. Sjunga kan han inte alls.”

De flesta verkade tycka att det var Cissis tur att åka ut den här gången. ”Hon skulle åkt ur mycket tidigare” skrev RobRos. ”Idag var det faktiskt cissi som skulle ut! johan hade ryckt upp sig kanon bra inför denna kväll” tyckte Isabella.

Men Suz höll inte med: ”Gu va jag blev ledsen nu när Cicci åkte. Hennes personlighet är underbart grym. Hoppas att jag lyckas att uppfostra mina barn så att de blir lite som Cissi för då lyckas jag”.

 

Marcus storfavorit

”Markus är lysande! Han kan lysa upp sin mörklagda (Styrman på Ekfors Kraft har släckt gatlyset, nämligen) hemort Övertorneå med sin sång!” hyllade snakedad.

”Personligen gillar jag Marcus och Cissi” skrev rafferafalski. ”Sedan är det ju fakta att det är bättre att komma tvåa i Idol. Se bara på Sebastian och Darin.”

Några läsare saknade Danny Saucedo som fick lämna tävlingen förra veckan. ”Jag vill inte se Idol efter Danny åkte ut, för då e d ba meningslöst” skrev Busig_17.

Sandra Wejbro
SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet