Aftonbladet
Dagens namn: Tore, Tor
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

Läsarna: Snygg-Erik var bäst

Tack vare Bon Jovi knappar han in på Markus Fagervalls försprång

Läsarna har verkligen tagit skönsångaren från Övertorneå till sitt hjärta. 34 procent tyckte att Markus var bäst i kväll.

Men den som vann kvällens omröstning var Snygg-Erik från Uddevalla. Han fick hela 49 procent av rösterna.

– Fy fan, vad bra du var Erik! skrev signaturen Byline Belife.

Läsarnas favorit Snygg-Erik Segerstedt hyllades av juryn - och aftonbladet.se:s läsare.   Läsarnas favorit Snygg-Erik Segerstedt hyllades av juryn - och aftonbladet.se:s läsare. Foto: TV 4

Tänk vad bra du blivit Erik. I kväll rockade du fett! Toppen! I år, så har det inte funnits någon som sådär framstått som självklar för mig. Jag ver att "alla" älskar Markus, men han har aldrig riktigt fångat mitt intresse. Det är något med hans röst som jag inte gillar. Så jag har, som sagt, tittat lite halvslött och med många gäspningar, tills för ungefär två avsnitt sedan, då Erik började vakna till liv. Kvällens framförande av "Bed of Roses" från Erik, fick mig precis som Kirshti, att fälla några tårar. Fy fan, vad bra du var ikväll Erik!” tyckte Byline Belife.

”Ikväll var Erik helt klart bäst, han ska vara i finalen..och jag blir inte förvånad om han tar hem allt. Sån resa han gjort och blivit så enormt bra/duktig. Plus att han har enorm utstrålning och ser grymt bra ut” skrev ”black_biiatch”.

 

”Måste vara nåt fel på röstningen”

Många läsare var besvikna över att Felicia fick lämna ”Idol”. ”Jag tycker att Felicia skulle fått vara kvar hon är den som har utvecklats mest i tävlingen och har en fantaskisk röst och utstrålning, det är RIKTIGT tråkigt att hon fick lämna tävlingen, men jag är säker att hon kommer tillbaka snart!! GO FELICIA!!” skrev Henrik Graan.

”Hur kan man rösta ut Felicia??? Den enda av de återstående som verkligen kan sjunga. Johan??? Är han kvar ännu? Varför? Måste vara nåt fel på röstningen. Den ena skandelen efter den andra. Johan??? Hahahaha. Vilken skit. Bara en massa småtjejer som röstar. Felicia, du är den verkliga vinnaren, och jag vet att du kommer att gå långt. Keep going on. We wait for more” skrev Karlskronit.

Sandra Wejbro

Vem var bäst?

1. Erik 49,1 %

2. Markus 34,3 %

3. Felicia 10,3 %

4. Johan 6,4 %

 

Totalt: 23575 röster (kl 23.50)

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet