Aftonbladet
Dagens namn: Sibylla
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

Fick stöd av flickvännen

Markus skakad efter bilolyckan - mött av psykolog på Arlanda

Psykologen väntade på Arlanda.

Sedan fick han stöd av flickvännen.

Nu berättar Markus Fagervall för Aftonbladet om sitt känsloladdade dygn efter olyckan.

I TRYGGHET Här kommer Markus Fagervall till tryggheten på hotell i Stockholm igen. I TRYGGHET Här kommer Markus Fagervall till tryggheten på hotell i Stockholm igen. Foto: ERIKA STENLUND
Sambon Zara Hurtig.   Sambon Zara Hurtig. Foto: PETER WIXTRÖM

Psykolog fanns på plats när "Idol"-deltagarna landade i Stockholm i går.

Markus Fagervall, 23, var lättad.

- Psykologen fick mig att pusta ut. Han ställer rätt frågor, så att man får igång tankarna. I all den här hetsen så glömmer man bort att reflektera över vissa saker.

Som vad då?

- Man tänker ju "tänk om vi hade kört snabbare" eller "tänk om jag hade åkt i en vanlig personbil". Man blir stekt och tänker att livet verkligen kan ändras. Men vi mår ju bra. Det är helt fantastiskt.

Träffade sambon i går

Psykologen åkte med idolerna i bilen till hotellet. Och väl på plats valde han även att stanna och äta med killarna. För Markus var det ett bra beslut.

- En sån här händelse kan kännas mer jobbig än vad den är för att jag är så pressad. Det var verkligen skönt att prata med honom.

Markus andra stora stöd under dagen var kärleken, Zara Hurtig. Vid sjusnåret igår kväll passade han på att träffa sin sambo.

"Skönt att kramas"

- Det var skönt att krama om varandra. Det har varit jobbigt för oss båda. Man vill ju ses när det händer en sån här grej.

Han och sambon firade att allt gått bra med hamburgermiddag. I två timmar fick paret rå om varandra innan det var dags för Markus att återvända till nye sambon Erik i parets svit.

Dags för finalisterna att förbereda sig på sitt livs viktigaste vecka.

- Nu kommer allt framöver att vara hektiskt. Det är ju som det är. Men känner jag av något så måste jag säga till. Herregud, hälsan går ju före allt, säger Markus.

Carina Bergfeldt
SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet