Aftonbladet
Dagens namn: Sibylla
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

Läsarna: Den bästa säsongen hittills

Håller inte med Martin Söderström om "Idol"

Deraan Areb fick nästan juryn att börja gråta. Någon annan som nog var nära tårarna var Peter Jihde, som gav Deraan en varm kram efter att han hade mottagit sin biljett till Stockholm. Deraan Areb fick nästan juryn att börja gråta. Någon annan som nog var nära tårarna var Peter Jihde, som gav Deraan en varm kram efter att han hade mottagit sin biljett till Stockholm. Foto: TV 4

Aftonbladet.se:s nöjeskrönikör Martin Söderström, menade i kväll att årets ”Idol” redan har kört i diket.

Nu får han mothugg från läsarna som i stället anser årets säsong vara den bästa.

– Nya juryn blev ett bullrande startskott, skriver Martin Söderström i sin krönika, men menar att det sedan tagit stopp.

Men medan krönikören är besviken på årets ”Idol”-säsong tycker många andra att det är den bästa hittills.

– Tvärtom tycker jag årets Idol är den absolut bästa säsongen någonsin. Juryn är underbar och full av både värme och professionalitet, det är en lagom mix av katastrofer, medelmåtta och supertalanger bland deltagarna och allting håller en bra och jämn nivå, skriver signaturen captainX på aftonbladet.se:s ”Idol”-forum.

Och oron att ”Idol” ska ”fortsätta vara tråkigt” verkar inte heller ha drabbat så många läsare.

53,3 procent av aftonbladet.se:s läsare tycker fortfarande att det är kul att följa programmet och 14,5 procent tror åtminstone att fler bra program är på ingående.

Fem plus

Någon som däremot uppskattas av såväl vår krönikör som läsare, är deltagaren Deraan Areb.

Balladsångaren med sitt gripande öde får fem plus av Martin Söderström och blir framröstad som kvällens bästa Idol av läsarna, med hela 45,1 procent.

– Fy satan, vilken härlig inställning till livet, skriver en av läsarna och önskar sig en bråkdel av Arebs ”positivitet”.

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet