Aftonbladet
Dagens namn: Antonia, Toini
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

Läsarna: Anders är vår nya Idol

Jurymedlemmen storfavorit bland aftonbladet.se:s läsare

Favorit Anders Bagge är aftonbladet.se:s favorit i ”Idol”-juryn. Favorit Anders Bagge är aftonbladet.se:s favorit i ”Idol”-juryn. Foto: Lotte Fernvall

Redan under första veckan av ”Idol” kunde en ny favorit konstateras hittad av tv-tittarna.

Lovorden fullkomligt öser över jurymedlemmen Anders Bagge, som, oavsett hur det går i årets ”Idol”, redan är säsongens självklara vinnare.

När aftonbladet.se:s läsare fick rösta fram sin favorit i årets jury, vann Anders Bagge. Dock endast med några få procentenheter fler än Andreas Carlsson.

Två veckor senare har de där procenten bara ökat och ökat. I dag leder Anders Bagge omröstningen av den bästa jurymedlemmen, med hela 74 procent.

”Min nya Idol”

– Anders Bagge är i vilket fall min nya Idol, alla gånger! Trodde nästan jag var lite ”sjuk” som kunde bli så ”betuttad” i en person man ser på TV, men som tur är verkar jag inte på långa vägar vara ensam om att ha upptäckt Anders underbara personlighet, skriver signaturen pichri, 39.

Hon får medhåll av fler läsare som tycker att Anders visar såväl ödmjukhet som sympati.

– Om jag vore gay eller kvinna så skulle jag fria till Anders på momangen, tycker captainX.

– Kunnig och en riktigt skön humor! Toppbetyg på honom, skriver signaturen Jaaake.

Vinnarjury

Men det är inte bara Anders som hyllas av läsarna. 88 procent tycker att årets jury är den bästa ”Idol”-juryn, medan förra årets jury endast får 12 procent av rösterna.

Sympatin, ödmjukheten och proffsigheten är ord som kommer igen även här.

– Ett stort tack till den nya juryn. Äntligen är det slut på pajaskonsterna och det har kommit in proffs som vet vad de pratar om, skriver kihlas.

– Er charm, humor, och att ni faktiskt BRYR ER om deltagarna, men fortfarande är professionella, gör allt, säger signaturen deficio.

Så även om årets blivande Idol har långt kvar innan han/hon kan slappna av i årets tävling, verkar åtminstone några kunna göra det.

”Idol”-juryn och framförallt – Anders Bagge.

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet