Aftonbladet
Dagens namn: Tore, Tor
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

”Tycker hon det är roligt, då ska man prova”

”Bonde söker fru”-Fredrik om syrrans ”Idol”-medverkande

TÄVLINGSSUGNA Fredrik Karlsson känns igen från tv-programmet ”Bonde söker fru”. I kväll försökte syrran Emma Karlsson också med tävlings-tv genom att delta i årets ”Idol”. TÄVLINGSSUGNA Fredrik Karlsson känns igen från tv-programmet ”Bonde söker fru”. I kväll försökte syrran Emma Karlsson också med tävlings-tv genom att delta i årets ”Idol”. Foto: TV 4

För kvällens första ”Idol”-sökande verkar tv-tävlingar ligga i släkten. Emma Karlsson är nämligen syster till Fredrik Karlsson – känd för svenska folket från 2007 års säsong av ”Bonde söker fru”.

Aftonbladet.se ringde upp Fredrik för att höra vad han tyckte om systerns medverkande.

Juryn var dock inte alltför imponerade.   Juryn var dock inte alltför imponerade. Foto: TV 4

Tjocka släkten var ett av ”Idol”-kvällens stora teman. Först att möta juryn var Emma Karlsson, 20, från Laholm vars bror Fredrik Karlsson tidigare gjort sig känd för tv-tittarna som fru-sökande bonde.

När Peter Jihde intervjuade Emma, verkade det dock inte som om brorsan var speciellt begeistrad i hennes sångkunskaper, utan mest tyckte det var pinsamt.

Ingen sjungande familj

Fredrik Karlsson, jobbar och står i för fullt när aftonbladet.se får tag i honom. Att syrran skulle ställa upp i ”Idol” tyckte han mest var roligt att höra.

Men Emma berättade att du inte tycker hon sjunger så jättebra?

– Haha, ja det kan jag nog ha sagt. Hon kanske inte är så jättebra, men skit samma. Tycker hon det är roligt, då tycker jag man ska prova.

Är ni en sjungande familj?

– Nja, det är vi nog inte. Både jag och mina systrar har spelat lite blockflöjt men det är bara Emma som har sjungit.

Skulle du själv kunna ställa upp i ”Idol”?

– Nej, jag har redan gjort bort mig tillräckligt i tv. Och kan inte sjunga alls. I så fall ska det vara i bilen eller med kompisar.

Du har även en till syster, vilken talangjakt skulle passa henne?

– Ja, det skulle väl vara ”Let’s Dance” i så fall. Hon har lärt sig alla danser dubbelt så mycket snabbare än vad Emma och jag har. Så det skulle hon nog klara bra.

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet