Aftonbladet
Dagens namn: Severin, Sören
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

Läsarna: Det ska bli otroligt spännande

Men för de flesta är ”Idol”-turnén det allra roligaste

Foto: TV 4

Idol-turnén är över och går nu vidare i sin andra fas. Slut-audition.

För aftonbladet.se:s nöjeskrönikör Martin Söderström innebär detta ett stort äntligen, men många läsare anser just turnén vara det roligaste på ”Idol”.

– Det ska bli otroligt spännande, skriver captainX på aftonbladet.se:s forum, om den kommande slut-audition som nu väntar ”Idol”-deltagarna.

Signaturen kan samtidigt inte låta bli att oroa sig för sina favoriter, vars nerver och psyke kanske inte kommer att hålla trycket.

– Det ska bli skönt att BARA sitta och titta/lyssna på folk som verkligen KAN sjunga och som inte bara är där för att komma med i tv, säger signaturen Kallinzor.

I aftonbladet.se:s omröstning verkar det dock som att turnén är favoritmomentet i ”Idol”. 64 procent av läsarna gillar turné-delen mest, medan livesändningarna kommer på en andraplats med nästan 24 procent – då 3950 personer har röstat.

Bästa staden?

Kampen om vilken stad som har haft bäst idoler, är däremot jämn.

När 2470 personer har röstat leder Stockholm med 22,5 procent, men Göteborg är hack i hälarna med 22 procent. Lund kommer på en tredje plats, tätt följt av Luleå och slutligen Karlstad.

Vilken stad årets ”Idol”-vinnare slutligen kommer ifrån, återstår ännu att se.

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet