Aftonbladet
Dagens namn: Tore, Tor
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

”Flickan skriver ju tv-historia”

Anna Bergendahl favorit hos aftonbladet.se:s läsare

Foto: TV 4

När kvällens program av ”Idol” var avklarat stod åtminstone två saker klara.

Publiken litar fortfarande på sin jury och Anna Bergendahl är en stor favorit.

Under kvällens program av ”Idol” fick deltagarna en oväntad överraskning, när det visade sig att juryn hade ändrat på reglerna och inte ville höra en tredje låt.

Något som väckte vissa klagomål bland Idolerna, men som verkar ha gått hem hos tv-tittarna.

Över 83 procent av aftonbladet.se:s läsare tyckte att juryn redan hade sett vad de behövde för att skicka de bästa vidare.

Men det är inte bara juryn som har sina favoriter, utan även aftonbladet.se:s läsare. 74 procent av de 2561 röstande har sin favorit kvar i tävlingen.

En av dessa är Anna Bergendahl som, med 46 procent, röstades fram som bäst under kvällens program. Då nära 4000 personer har röstat, har 63 procent av dessa gett Anna Bergendahl fem plus för sitt sista uppträdande inför juryn.

Fem plus

– Flickan skriver ju tv-historia, när tre personer med ett cv som slår de flestas inom musikbranschen, uttalar sig i stil med ”det bästa jag hört någonsin”, skriver signaturen carl855 på aftonbladet.se:s forum.

Signaturen Umaga tycker också om Annas röst, men är besviken på hur vissa deltagare får mer uppmärksamhet, medan andra knappt syns.

– Beror detta på att dessa senare ändå kommer att åka ut och att det är för kort sändningstid? undrar Umaga.

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet