Aftonbladet
Dagens namn: Marika, Marita
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

”Han är den rätte i mitt liv”

Sofia rördes till tårar av Kevins kärleksförklaring

”Jag önskar att mamma hade fått träffa Sofia. De hade varit mycket bra vänner”, säger Kevin Borg om sin flickvän (längst till höger). ”Jag önskar att mamma hade fått träffa Sofia. De hade varit mycket bra vänner”, säger Kevin Borg om sin flickvän (längst till höger). Foto: MAGNUS WENNMAN

Direktsändning. Kevin söker med blicken i publiken.

Flickvännen sitter därute – i refrängen hittar han henne.

Och sjunger ut sin kärleksförklaring.

– Jag önskar så mycket att mamma hade fått träffa henne, säger en rörd Kevin Borg efteråt.

Kärlekstema i ”Idol” och för Kevin Borg som förlorat sin mamma var det extra känslosamt.

Efter framträdandet med ”If tomorrow never comes” – som fick flickvännen att brista ut i gråt i tv-studion – var det en lika tagen pojkvän som samlade sig backstage.

– Jag tänker att någon har tagit mamma ifrån mig, men mamma gav mig en flickvän i stället. Någon att ge mig glädje. Hon är en stor del i mitt liv, säger Kevin Borg, 22, och ler.

Ihop i två år

Han fortsätter:

– Jag önskar så mycket att mamma hade fått träffa Sofia. Min mamma dog när jag var 16 år, men de hade varit mycket bra vänner om de hade hunnit träffas. Innan Sofia var min längsta relation bara tre veckor. Nu har vi varit ihop i två år.

”Viktigaste för mig”

Hur kändes det för dig på scenen?

– Oh man, det här framträdandet var det viktigaste för mig i ”Idol”. Jag relaterar så mycket till texten i ”If tomorrow never comes”. Jag har levt allt som finns i den; ”Sometimes late at night I watch you sleep ...” och ”Cause I lost love once in my life”. Det är precis som mitt liv. Det är otroligt, säger Kevin Borg.

– Man glömmer allt, ser ingenting, man bara sjunger. Det spelade ingen roll hur jag sjöng eller någonting, jag hade så många känslor.

För flickvännen Sofia Lundgren var det ett speciellt ögonblick.

– Jag försökte hålla tårarna tillbaka, jag var så rörd. Han är den rätta i mitt liv. Vi ska ha ett liv tillsammans här i Sverige för alltid, han är världens bästa, säger hon.

Längtade

Efter programmet längtade Kevin Borg efter att få träffa henne.

– Jag försökte ringa direkt efteråt, men vi hann inte prata så mycket. Det ska bli jättefint att vara tillsammans ikväll. Jag tror inte att hon kommer säga någonting till mig om framträdandet, hon kommer bara krama om mig.

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet