Aftonbladet
Dagens namn: Sibylla
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

Så tycker idolerna – om varandra

Foto: Anders WEJROT

Erik om Calle

  Calles styrka: Att han får en egen touch på allting. Som en trollstav, poff, och gör den till sin egen grej.

  Calles svaghet: Han är inte så bra på att rappa.

  Calles bästa sida: Hans integritet. Han står stark för vad han tycker och står för det han säger, och vågar göra det. Det är något som jag beundrar.

  Calles sämsta sida: Morgonhumöret. Han är väldigt tyst på morgonen och så blir han trött på mig för att jag är glad. Jag är morgonpigg, det har jag alltid varit.

  Starkaste minnet av Calle: Det är direkt när han kom in under kvalveckan och körde ”Highway to hell”. Det var grymt! Jag satt och diggade, jag älskar AC/DC. Vi har ganska lika musiksmak.

Calle om Erik

  Eriks styrka: Han är jävligt bra. Han är väldigt stabil, strukturerad och fokuserad. Bitar som jag är sämre på. Dessutom är han alltid väl förberedd.

  Eriks svaghet: Det skulle vara nerverna. Han har bra nerver också men om det uppstår oro eller problem tar han ganska hårt på det och tänker mycket på om det ska påverka framträdandet. Han oroar sig lite för mycket ibland.

  Eriks bästa sida: Han är genuint snäll, en varm människa och trevlig. Dessutom är han ett socialt geni.

  Eriks sämsta sida: Han har lite svårt att säga ifrån, för sin egen skull. Det kan nog vara knepigt för honom.

  Starkaste minnet av Erik: Det var när han sjöng ”Is it true” som jag insåg vem han verkligen är. Det var hans första framträdande sen vi kom tillbaka till Stockholm. Jag förstod att han blir knepig att knäcka.SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet