Aftonbladet
Dagens namn: Severin, Sören
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

Superjämn omröstning på aftonbladet.se

Fredagkvällens läsaromröstning på aftonbladet.se var så jämn den kunde bli.

Länge stod det fifty-fifty mellan vem av finalisterna Calle Kristiansson och Erik Grönwall som enligt läsarna var bäst i ”Idol”-finalen.

Efter första låten ledde Calle stort och fick omkring 70 procent av rösterna. Ställningen jämnades sedan ut efter att de två finalisterna sjungit sin andra låt, som också var tittarnas val.

När sedan både Calle och Erik sjungit vinnarlåten och gjort sitt för kvällen blev ställningen jämnare och jämnare. Till slut hade de exakt 50 procent var av rösterna och den ställningen stod sig länge, fram till att Erik presenterades som vinnare av ”Idol” 2009.

Och läsarna var nöjda med resultatet.

– Erik är bäst i hela idols historia!, skriver signaturen Björn.

– Erik var bäst hela vägen, vilken kille med vilken röst! Han är nummer 1!, skriver signaturen Jonas.

– Rätt person vann verkligen, Erik var en färdig idol innan ens Calle öppnat ögonen ;-), tycker signaturen Ida L.

– Det ska bli spännande att se och höra vad Erik kan åstadkomma! Vilken röst!, skriver signaturen Julia.

– Jag hade hoppats på Calle, men när man hörde vinnarlåten så var det helt klart att Erik var vinnaren, tycker signaturen Tilda.

Calle var mångas favorit

Men en stor del av läsarna tyckte också att Calle borde ha vunnit.

– Idol handlar om att utvecklas. Och det har Calle gjort mest så grattis Calle i mina ögon har du vinnit IDOL 2LAX9!, skriver signaturen Alex.

– Calle hade varit en värdig vinnare, för hans röst är så jävla fantastisk, han lägger alltid ner själen, tycker signaturen selander.

– Nu när man hör allt igen så e ju helt klart Calle ett snäpp bättre en mer personlig röst än Erik, skriver signaturen Lina.

– Calle sjöng vinnarlåten med hjärtat, och borde ha vunnit. Hoppas att han får en lysande karriär ändå!, tycker signaturen L.

– Alla är ju rörande eniga om att tvåan tar allt. På lång sikt. Så det är bara att säga ett stort grattis till Calle!, skriver signaturen tyckerska.

SENASTE NYTT

Visa fler
Om Aftonbladet