Aftonbladet
Dagens namn: Antonia, Toini
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

Läsarna: Stanna Jihde

Aftonbladets läsare vill att Peter Jihde stannar i ”Idol”.   Aftonbladets läsare vill att Peter Jihde stannar i ”Idol”. Foto: peter wixtröm

Peter Jihde funderar på att hoppa av ”Idol”.

Men om Aftonbladets läsare får bestämma kommer programmet att ha samma programledare även nästa år – 63 procent av läsarna skulle sakna Jihde i programmet.

I dagens Nöjesbladet avslöjas att Peter Jihde funderar på att sluta som programledare för ”Idol”. Men det tycker inte Aftonbladets läsare att han ska göra. I en omröstning på aftonbladet.se svarar drygt 63 procent att de skulle sakna honom i programmet. Vid 18-tiden på kvällen hade 6643 personer röstat.

– Jihde är bäst, inget snack. Vilken förmåga att i live sändning skapa ruggigt bra tv. Utan Jihde blir inte idol lika kul. Men i förlängningen så är det artisterna som ska briljera,skriver signaturen rolle47s.

– Vad vore Idol utan Jihde? Han är en otrolig duktig programledare, idolerna känner sig trygga vid Jihdes närvaro, om han hoppar av så kommer jag personligen att sluta titta på Idol, tycker signaturen invencible.

– Jag tycker Jihde är suverän som programledare och klarar även av oväntade situationer med smidig elegans. Är aldrig plump, peppande och positiv mot deltagare, jury och publik! Hoppas han och juryn blir kvar under Idol-2010!, skriver signaturen VanillaCurd.

Dock fanns det läsare som inte skulle sakna Jihde i ”Idol”.

– Underbart, då slipper vi alla dessa fingrar och vrål, skriver signaturen hemlis.

– Hoppas verkligen att han hoppar av, han är så fruktansvärt stel och okarismatisk, tycker signaturen Undertow.

Fler artiklar
SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet