Aftonbladet
Dagens namn: Cecilia, Sissela
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Idol

Han är kvick, rolig och en riktig hunk

Härligt TV4!

Pär Lernström är den största ”Idol”-hiten på länge.

Peter Jihde-eran är äntligen över. Jag har varit lite rädd att han plötsligt ska ångra sig och bara ”ämen jag kör 12 år till som programledare för ’Idol’” och då skulle man fortfarande höra honom ropa ”IDÅL 2023 börjar NUUU” och se det där förbannade fingerhelvetet mot kameran.

Men slipper jag våndas kallsvettig om nätterna över den saken – nya programledaren Pär Lernström avslöjades i går morse!Han gör raketkarriär nu, från ”Ballar av stål” till Parlamentet” till ”Idol” och snart ser man väl honom i Melodifestivalen och efter det lär väl hans programledarskap traditionsenligt gå åt helvete – men just nu, nu är han het!

Pär Lernström är inte bara avslappnad, rolig, säker, kvick, han är dessutom – och nu blir jag ytlig och tvungen att damma av ett gammalt 90-talsord på samma gång – en hunk! Att han sitter och såsar som pausunderhållning mellan ”Let’s dance” tillsammans med ett gäng tragihysteriska komiker i det sjunkande skeppet ”Parlamentet” är ju en skam och slöseri med programledarresurs.

Att TV4 knuffar fram Lernström i rampljuset är det vettigaste de gjort sedan kackelmagasinet ”Förkväll” tog en ”paus”.

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet