Britneys vilda bröllopsnätter

Låste in sig med Kevin i 48 timmar

NÖJE

Britney Spears har gjort det igen. Gift sig alltså. Men inte i lyx och flärd på det fashionabla Bacara Resort i Santa Barbara som planerat. Efter att uppgifterna läckt ut till pressen blåste hon och Kevin Federline omvärlden på den snaskiga konfekten och knöt istället hymens band i en hemlig, snabbt avklarad ceremoni för de allra närmaste.

Popprinsessan är bara 22 år, men hon är redan inne på sitt andra äktenskap. Till skillnad från 55-timmarsracet med Jason Alexander – som hon äktade på fyllan i Las Vegas för bara nio månader sedan – verkar det dock vara allvar med Federline. Enligt vänner till paret så var både stjärnan och hennes nye make så rörda av alla känslor att de grät under vigseln.

Påkostad möhippa

Det var förra lördagen det hände. Då hade det bara gått ett par dagar sedan Britneys tre dagar långa, extravaganta och sjövilda möhippa gick av stapeln på Fairmont Hotel i Santa Monica. Kevin hade i sin tur haft en lika blöt svensexa på ett närliggande ställe. Hur mycket kalasen gick på är oklart, men av bilderna att döma var det knappast någon som gick törstig, så det lär ha varit en smärre förmögenhet.

Men om möhippan och svensexan var påkostade, så var bröllopet desto enklare. Britney och Kevin gifte sig huxflux i en överraskande fem minuter lång ceremoni i Los Angeles – hemma hos skräddaren som hade sytt Kevins smoking. Inte ens brudparets föräldrar visste om att det hela skulle ske. De fick bara två timmars varsel och trodde enligt uppgifter att de var på väg till en förlovningsmiddag. När sanningen gick upp för mamma Spears sägs hon ha blivit rasande.

Lillasyster var tärna

Antalet gäster var ett minimum. Det var inte mer än 15–20 personer hemma hos skräddaren. Britneys lillasyster Jamie Lynn var brudtärna (först var det meningen att Kevins tvååriga dotter Kori skulle vara tärna men ex-frun Shar Jackson satte stopp för det) tillsammans med fem av Britneys väninnor och Kevins bror var best man.

Britney hade färgat håret mörkt, bar en axelbandslös vit klänning med långt släp och tiara och hade en brudbukett med rosa och vita rosor i handen. Kevin var matchande med en vit kostym – men så fort vigseln var över var det dags för lite white trash-stil i sann Britney-anda. Inför efterfesten svidades det därför om till ett gäng sköna gympadräkter i plysch, med mer eller mindre smaklösa texter på ryggarna. Kevin, hans bror och hans polare hade vita jackor med texten ”Pimps” på. Pappan hade fått en specialare med ”Pimp daddy”. Britney själv hade en munkjacka som det stod ”Mrs Federline” på, och hennes vänner bar rosa plyschdräkter med trycket ”The maids”. Morsan Spears? ”Hot mama”.

Sedan bar det av till nattklubben XES (uttalas Excess). En favorit bland kändisar inom rock n’ roll, Hollywoods filmindustri och porrbranschen. Klubbens tema kan sammanfattas genom att vända på namnet – SEX.

48 timmar i sängen

Stället beskrivs bäst som en Jay-Z video som kommer till liv; flaskor med Cristal, kurviga skönheter och basketspelare trängs till tunga hiphopbeats.

När Britney och Kevin bjöd in till fest var det dock inte många flaskor Cristal som poppade. Drinkarna fick var och en snällt betala själv i baren. Något som tydligen nästan gav några av gästerna en hjärtattack.

När partajet började lida mot sitt slut sprang Britney och Kevin ut till en väntande bil som körde dem till deras svit på superexklusiva hotellet Bel Air.

Väl där får man förmoda att den riktiga bröllopsnatten, eller snarare nätterna, började. Paret anlände nämligen tidigt på söndagmorgon och hade inte lämnat rummet 48 timmar senare. En av popstjärnans livvakter berättade för brittiska The Sun att de blivit beordrade att endast störa om ”världen rasade samman”.

Läs mer

Karolina Fjällborg