Bröllopsgåvan – en lyxvilla

Paret köpte hus i Malibu med 18 sovrum för 44 miljoner kronor

NÖJE

Herr och fru Federline har skaffat ett nytt kärleksnäste. Den lyxiga villan har en tjusig utsikt över Stilla havet, en stor trädgård, egen tennisbana och två pooler.

Huset ligger i Malibus mest eftertraktade stadsdel högt uppe på en bergstopp, och omges av all tänkbar säkerhet. Beväpnade vakter, elstängsel och kameror ska garantera de nya husägarnas säkerhet.

Nygifta Britney och Kevin var inte de enda som lustade efter drömhuset. Men stenrika Britney garanterade den förra ägaren en snabb affär, och hostade upp 44 miljoner kronor i kontanter för att vara säker på att vinna budgivningen.

Tidigare i höstas sålde Britney sin nyrenoverade lägenhet i New York för saftiga 30 miljoner kronor, och paret har sedan dess letat efter något som kan fungera som deras första gemensamma hem.

Vill bo i kalifornien

Både Britney och Kevin ville ha sin bas i Kalifornien. Eftersom de sedan tidigare hyrde ett mindre hus i kändistäta Malibu och trivdes, så bestämde de sig för att stanna där och bosätta sig på riktigt.

Casa Federline har 18 sovrum, så både parets framtida avkommor och Kevins barn Kori och Kaleb får egna rum.

Närmaste grannen heter Mel Gibson, och sångerskan Cher, vars hus Britney tidigare förgäves försökte köpa, bor inte långt därifrån.

Läs mer

Anna Bolander

ARTIKELN HANDLAR OM