Klick!-brudarna möter Edward Norton

De tar sig an kändiseliten i Hollywood

Foto: Thomas Undhagen
Kolla in Edward i Klick!, fredag Aftonbladet TV7 kl 18.30.
NÖJE

Tillsammans intervjuar de den internationella kändiseliten i storsatsningen ”Klick!”.

I kvällens premiäravsnitt som sänds i Aftonbladet TV7 klockan 18.30 möter supermodellen Anine Bing och skådespelerskan Sofia Eng bioaktuelle hunken Edward Norton.

Influgna från LA till Globen-gallerian och den lyxigaste restaurangen i området. Anine Bing och Sofia Eng är som hämtade från en annan värld där de pulsar genom snön i Marc Jacobs-stövlar. De får lova mig att inte bara knapra salladsblad till lunch, och tacksamt nog beställer båda två in ordentliga portioner. Det märks snabbt att det är två tjejer med fötterna på jorden, trots att de normalt håller till på röda mattan tillsammans med Hollywoodeliten.

– Vi får det bästa av båda världarna, säger Sofia Eng.

– Jag älskar att vakna i ett soligt LA och ta en promenad i Hollywood Hills eller gå på en glamourös tillställning, men också att vara här hemma och umgås med familj och vänner, säger Anine Bing.

Bästisarna har bott tillsammans tills alldeles nyligen då Anine Bing skaffade ett eget hus, men de träffas dagligen och har mer eller mindre delad vårdnad om Anines lilla hund, dvärgspetsen Denni.

Efter flera år av modellande får tv-karriären högsta prioritet.

Hur får ni kändisarna att ställa upp?

– Vi är charmiga och flörtar en hel del och så är vi från Sverige, vilket är en fördel. Vi är ett bra team, jag är affärskvinnan och Anine är lockbetet, säger Sofia Eng och skrattar.

– Ja, jag är nog den lite mer spontana som ställer de lättsammare och roligare frågorna, men det är ju också en fördel att vi rör oss i kretsarna, inflikar Anine Bing.

– När jag frågar ”hur analyserar du det här” frågar Anine ”har du flickvän”, säger Sofia Eng.

Precis så var upplägget med Edward Norton, aktuell i Golden Globe-belönade ”Kärlekens slöja” som går upp på svenska biografer den 2 mars. En människa som de inte har ett ont ord att säga om.

– Han går inte via assistenter utan hör av sig själv, vilket inte är så vanligt i Hollywood, berättar Anine Bing.

Finns det någon riktigt otrevlig kändis?

– Jennifer Garner var inte särskilt trevlig, hon var bitsk. Men de flesta är snälla. Johnny Depp var fantastisk, Jack Osbourne riktigt rolig. Och Juliette Lewis var jättecharmig, säger Sofia Eng.

Nästa vecka kan du se klipp från programmet på aftonbladet.se!

Läs också:

Anna Fribergh

ARTIKELN HANDLAR OM