”Robbie är en mästare i sängen”

Robbie Williams ex avslöjar allt i ny intervju

1 av 3 | Foto: ap
uthållig entertainer Robbie Willams ex avslöjar nu allt om sångarens kapacitet i sänghalmen.
NÖJE

Robbie Williams är en riktig djävul i sängkammaren om man får tro modellen Lisa D’Amato, 26, som världsstjärnan haft ett förhållande med de senaste månaderna.

Lisa D’Amato, 26, blev känd när hon medverkade i ”Americas next top model”. Nu har hon talat ut i tidningen News of the world om sitt nyligen avslutade förhållande med artisten Robbie Williams, 32. Lisa berättar om hur han tillgodosett hennes sexuella behov mer än väl.

— Han är utan att tvekan en mästare i sängen. Första gången vi älskade var fantastisk. Vi började med att undersöka varandras tatueringar. Jag har tolv och han har massor. Sedan kysstes vi långsamt och passionerat innan han började kyssa mig över hela kroppen.

Kämpar mot demonerna

Lisa träffade Robbie i november, men det tog inte lång tid innan hon förstod att Robbie ständigt kämpade mot sina demoner.

— Det var tydligt att han brottades med sina tankar. Han dricker inte, men han behöver antidepressiva medel för att ta sig igenom dagarna.

Dumpades

Efter en två månader lång kärlekssaga gick det för Lisa som det har gått för alla andra skönheter i Robbies liv. Hon dumpades. Robbie sa till Lisa att de kommit varandra för nära och drog sedan iväg på sin Europaturné. Bakom sig lämnade han en sårad Lisa.

— Jag blev förkrossad, säger hon.

Men Robbie har annat att tänka på. Häromdagen skrevs han in på ett drogklinik i USA, där han ska behandlas för sitt beroende av receptbelagda läkemedel.

Så gör han!

Elisabeth Vedin