Britney till sjukhus

Sökte hjälp efter rakningen - i mörk peruk

Foto: BULLS
Från sjukhus - till party Britney har haft en hektisk helg. Efter rakning och tauering sökte hon läkarhjälp. Men bara ett dygn senare var hon ute och festade - i blond peruk. Nu säljs hennes riktiga hår - på internet.
NÖJE

I helgen chockade Britney Spears, 25, sina fans genom att raka av sig håret. Senare samma natt sökte hon läkarhjälp på ett sjukhus i Los Angeles. Hon hade på sig en mörk peruk och tillbringade en dryg timme i ett samtalsrum.

Men bara ett dygn senare gick hon ut och festade - den här gången iförd blond peruk.

Foto: BULLS
Efter rakningen tatuerade Britney ett svart, vitt och rosa kors på höften.

Britney kom till Cedars Sinai Medical Center i Beverly Hills tillsammans med en vän vid två-tiden natten mot lördagen amerikansk tid.

– Hjälp mig, sa hon till personalen.

Det uppger vittnen enligt nöjessajten entertainmentwise.com. Sedan togs hon till ett avskilt samtalsrum. Enligt vittnen verkade hon "orolig". Det skriver brittiska The Sun.

Sångerskan lämnade rummet efter en dryg timme. Hennes taleskvinna Gina Orr ville inte kommentera sjukhusvistelsen.

Rädd att förlora vårdnaden

Efter den dramatiska kvällen när Britney både rakade och tatuerade sig oroar sig vännerna för att stjärnan är på gränsen till ett sammanbrott. Enligt ex-pojkvännen Isaac Cohen är hon rädd för att förlora vårdnaden om sina barn.

– Britneys pojkar betyder allt för henne, sa han till The Sun.

Kevin Federlines advokater har redan nu börjat utmåla Britney som en olämplig mamma till barnen Sean Preston, 1 år, och Jayden James, fem månader.

Från rehab till party

I torsdags lade hon in sig på rehabkliniken Crossroads på Antigua, men där stannade hon bara ett knappt dygn.

I stället flög hon hem till Los Angeles för ett kort besök hos sina barn. Sedan åkte hon till frisören där hon rakade av sig allt hår - efter att ha suttit och gråtit i sin limousin i flera minuter. Senare på kvällen gjorde hon två tatueringar, uppenbart "förvirrad och upprörd", enligt vittnen.

– Det verkade som att hon inte var där – som att hennes kropp var det men att hennes tankar var någon annanstans, sa Emily Wynne-Hughes som besökte salongen samtidigt som Britney.

Bara ett dygn efter kvällen som avslutades med ett sjukhusbesök gick Britney ut och festade igen. Hon var då iförd en blond peruk.

Exklusivt:

Här säljs Britneys hår:

Tidigare artiklar:

Sandra Wejbro