De är sexigast i Sverige

Måns Zelmerlöw och Jennifer Brown - om bögarna och flatorna får välja

Foto: Peter Wixtröm, Frida Lenholm
Heta artister Sveriges sexigaste man – Måns Zelmerlöw – firade delfinalsvinsten genom att pussa Sebastian. Jennifer Brown var tjejernas favorit.
NÖJE

Nu har tidningen QX utsett Sveriges 10 sexigaste män och kvinnor.

Årets vinnare är schlageraktuelle Måns Zelmerlöw och sångerskan Jennifer Brown.

Nya numret av QX kommer imorgon.

På torsdagen kommer det nya numret av tidningen QX. Två paneler med bögar respektive flator har fått rösta på vilka Sveriges sexigaste män och kvinnor är.

Överlägsen etta för killarna är Måns Zelmerlöw och för tjejerna blev valet Jennifer Brown (senast aktuell i filmen ”Förortsungar”). Förra årets ettor Åsa Sandell och Victor Åkerblom Nilsson helt trillar av listorna.

Ur juryns motivering för Måns:

”Från valpigt söt skånepåg i Idol, via stiligt taktfast ung man i Let´s dance till läckert sexig stjärna i Melodifestivalen. Måns Zelmerlöw är killen alla bögar i Sverige just nu drömmer om. Tre minuters schlagerexplosion har aldrig fått så många bögar att kasta sig över telefonerna, först för att rösta men sen för att messa polarna om hur het Herr Zelmerlöw är.”

Ur juryns motivering för Jennifer:

”Hon är vacker, sexig, kan sjunga, har fin kropp, ett härligt leende, en skön utstrålning? Det här är kvinnan som har allt! Hela juryn faller direkt och börjar tänka på vaniljsex med skön soulmusik, utspridda rosblad, goda viner och tända ljus. Under 2006 var hon med i filmen Förortsungar, nu ser vi fram emot en ny platta.”

Sveriges tio sexigaste kvinnor:

Sveriges tio sexigaste män:

Sandra Wejbro