Paris heta kyss fångad på film

Hilton hånglade med rockstjärnan - igen!

Foto: AP
Paris på catwalken När hon inte är modell och popstjärna har Paris Hilton setts hångla med trummisen i Blink 182, Travis Barker.
NÖJE

Paris Hiltons celibat varade i tre veckor. Nu heter hennes nya flirt Travis Barker, tidigare trummis i Blink 182.

Hotellarvtagerskans heta kyss med rockstjärnan fångades på film av sajten tmz.com.

Foto: AP
Skilda Travis Barker och ex-frun Shanna Moakler.

Paret sågs tillsammans på inneklubben Marquee efter en dag av modevisningar på New York fashion week. De bjöd åskådarna på en lång och intensiv kyss. Hånglet fångades också på film.

– De gillar varandra. Paris gillar honom verkligen. Mer än så kan jag inte kommentera, säger Hiltons talesperson till People magazine.

I måndags var de också på en annan inneklubb - Butter - där rapstjärnan Kanye West bjöd på fest. Paris och Travis ska ha suttit och hånglat i ett hörn. När Kanye Wests låt "Diamonds from Sierra Leone" spelades, började Hilton dansa nära Barker.

Ex-frun känner sig "sviken"

Den tidigare Blink 182-trummisen har nyligen ansökt om skilsmässa från sin fru, skådespelerskan Shanna Moakler. Paret blev kända genom sin medverkan i MTV:s dokusåpa ”Meet the Barkers”.

Nyheten om romansen har gjort ex-frun förkrossad.

– När jag först hörde talas om situationen kände jag mig sviken, men för att behålla en positiv atmosfär inför mina barn har jag bestämt mig för att inte förvärra saken genom att kommentera varje ny del av Travis Barkers liv, säger hon till People.

Det är ännu oklart hur seriös flirten mellan rocktrummisen och hotellarvtagerskan är.

– Paris är singel nu. Ni kan i framtiden få se henne i sällskap av andra män, förklarade Hiltons talesperson.

Se videon:

Tidigare artiklar:

Sandra Wejbro