Paris Hilton i handbojor

Syrran fick hämta henne hos polisen

1 av 4 | Foto: all over press
Popprinsessan stoppades efter att ha kryssat mellan filerna i Hollywood.
NÖJE

Trubbelmakaren Paris Hilton kan lägga till ytterligare en merit på sitt skandal-CV. Förra veckan greps hon av polis i Hollywood, misstänkt för rattfylla.

Paris Hilton, 25, stoppades av polisen när hon krängde fram och tillbaka mellan filerna i Hollywood. Ett alkoholtest visade att hon hade mer än den tillåtna gränsen i blodet – som i Kalifornien är 0,8 promille. Paris själv hävdar att hon inte alls var berusad.

–?Jag hade tagit en margarita på fastande mage. Jag hade inte ätit på hela dagen. Det är möjligt att jag körde lite för fort. Men jag var bra hungrig och skulle till hamburgerkedjan In-n-out Burger.

Lillsyrran Nicky Hilton, 22, fick hämta ut Paris på polisstationen. Paris uppges ha varit väldigt lättad när hon fick lämna stationen men hävdade i ett radioprogram efteråt att poliserna ville statuera ett exempel när de grep henne.

–?De sa att de inte ville att jag skulle tro att jag fick specialbehandling.

Åklagaren beslutar inom kort om åtal ska väckas. Om Paris skulle fällas för rattonykterhet kan hon dömas till tre månaders villkorlig dom, hjälp för alkoholmissbruk och bli av med körkortet i upp till 90 dagar

Miranda Sigander