Marcus Schenkenbergs heta kärleksliv med Natacha Peyre – och Jessica Simpson

Foto: KARin töRNBLOM, AFTONBLADET BILD
Natacha (till vänster) och Marcus Schenkenberg dejtar varandra. I skrivande stund är Natacha och hälsar på Markus i LA. Samtidigt sägs Jessica Simpson (till höger) ha hånglat med Marcus för att få mer pr till sitt nya album.
NÖJE

Sensommarens hetaste soppa har ådragit sig en något frän odör.

Huvudingredienserna Marcus Schenkenberg och Natacha Peyre fick i förra veckan sällskap av örtkryddan Jessica Simpson sedan hon gosat med Marcus på en nattklubb i New York.

Foto: BÖRJE THURESSON
Natacha Peyre vet inte riktigt vad hon vill med Marcus eftersom hon är ung och vill ha kul.

Det började spira i somras. Den svenska supermodellen Marcus Schenkenberg, 38, och glamourmodellen Natacha Peyre, 21 fann varandra under tvättbrädans senaste Sverigebesök. I slutet av juli träffades de igen, denna gång på designern Roberto -Cavallis inneklubb The just Cavalli café i Milano. Och nu gnistrade de som två nytända tomtebloss. I havet av modeller och diverse betydelsefullt innefolk skålade de i champagne, dansade vilt och kysstes helt -öppet. Romansen var ett faktum.

Trots att Natachas ex, ”Paradise hotel”-deltagaren David Lotfi, 23, kommenterade det som ”en typisk komma-över-David-grej”, bekräftade Natacha glatt att hon dejtade Sveriges hunkigaste man.

Fick veta på omvägar

Men så förra veckan rapporterade den amerikanska tidningen Life and Style, att snygg-Marcus setts mysa loss på nattklubben Bungalow 8 i New York - med popstjärnan Jessica Simpson, 25. Något som Natacha fick veta på omvägar.

– Det är klart att det känns tråkigt. Men det får jag ta. När man bara dejtar kan man inte hålla på att bli svartsjuk, säger Natacha till Klick! någon dag efter att uppgifterna läckt ut.

Ringde upp

Hon berättar att Marcus ringde upp henne för att ge sin version av händelsen.

–Det roliga är att han förnekar det här för mig. Han säger att de har varit ute och festat ihop, men att de absolut inte har gjort någonting. Och jag säger bara ”ja ja det är lugnt ?”

Du tycker att han borde säga sanningen?

– Det är klart att om det som skrivs är sant så tycker jag att han kan stå för det. Jag menar, vi är inte gifta. Jag tycker att man kommer mycket längre med sanningen.

Tyst från Jessica

Från Jessica Simpsons håll har man varken bekräftat eller förnekat romansen. Sångerskan är i full färd med att lansera sitt nya album ”A public affair” och har den senaste tiden parats ihop med ett gäng olika killar. Det har till och med spekulerats i att hennes hopp från heting till heting är ett sätt att skruva upp skivförsäljningen. Popstjärnan John Mayer, 28, som var Jessicas senaste fling, genomskådade henne efter en vecka och dumpade henne.

– Han tyckte att hon utnyttjade honom för publicitet, säger en källa till tidningen Us Weekly.

Dejtar bara

Vad som egentligen hände den där kvällen på Bungalow 8 är fortfarande höljt i dunkel. Men även om allt som sagts faktiskt är sant har Natacha valt att inte ta för allvarligt på händelsen.

– Hela den här grejen är lite töntig. Vi har inte ett sånt förhållande. Vi dejtar och så, men Marcus gör vad han vill och jag gör vad jag vill.

Du menar att du och Marcus har ett öppet förhållande?

– Alltså, det är inget vi har pratat om, men vi har inte dejtat så länge. Jag känner att jag inte riktigt vet vad jag vill. Jag är så ung och känner att jag vill ha kul, och han bor i New York. Jag vet inte, jag kanske träffar någon annan (skratt).

”Marcus är jätterar”

Har du själv varit trogen den här tiden?

– Njaaa ? (skratt) Alltså, man kan ju vara ute och äta middag med någon. Då tycker inte jag att man är otrogen. Jag tycker inte att man kan säga att Marcus har varit otrogen. Det är inte så att man dejtar en tjej en vecka och sen säger att man varit otrogen om man träffar någon annan.

I tisdags flög Natacha till USA där hon under hösten ska jobba med olika fotouppdrag. På vägen till Los Angeles mellanlandar hon i New York för en vecka tillsammans med Marcus.

– Han trodde först inte att jag skulle komma, säger Natacha och berättar att Marcus verkligen var jätteledsen sist de pratade i telefon.

Det verkar som att Marcus verkligen bryr sig om dig?

– Alltså, jag vet inte. Sånt där är så svårt. Han är jätterar och en gullig kille. Om det skulle bli något seriöst får man ta det då.

– Men jag får väl skälla lite på honom nu när jag kommer dit!

Fotnot: Klick har utan framgång sökt Marcus Schenkenberg för en kommentar.

Foto: SVEN-OLOF ENGLUND
Natacha har haft ett förhållande med Bingo Rimér.
Foto: SARA RINGSTRÖM
Emma Andersson har dejtat Marcus.
Foto: AP
Jessica var tidigare gift med Nick Lachey.

Anders Juhlin