”Anna Book fick mig att gråta under en intervju”

Läs hela chattet med Olivia Svenson

NÖJE

Olivia Svenson säger: Hej allihopa! Kom och chatta med mig!

Hello! säger: Hej Olivia! Vilken är din uppgifgt på Aftonbladet egentligen?

Olivia Svenson säger: Okej, det reder vi ut lite snabbt. Jag jobbar som reporter på fredagsbilagan Klick!, där vi skriver om alla härliga kändisar, både svenska och utländska. Sedan gör jag även vimmelreportage. Ibland behövs jag på andra ställen i tidningen också. Kort sagt så gör jag lite allt möjligt. Och har jätteroligt samtidigt.

Madde säger: Hej Olivia! Vilken kändis som du har träffat är mest trevlig resp. otrevlig?

Olivia Svenson säger: Trevligast: Ojoj, svårt. Emma Andersson är ju en pingla. Grabbarna i Rallarsving är väldigt mysiga. Otrevliga - hm. Tänker så det knakar. Får nog återkomma.

vad är de största kläd trenderna just nu säger: hej, vad är det hetaste klädmodet i kändislivet jusu nu

Olivia Svenson säger: Så lite som möjligt funkar ju alltid i Hollywood, så även i höst. Och platåklackar. Tartanrutigt. Annars är ju Victoria Beckhams nya frisyr oerhört kopierad just nu. Men jag får väl kolla med Sofi - Klicks modeexpert sen...

tjej_23 säger: hej olivia!vilket fint namn du har!jag tänkte höra vad är det för ettikett regler man måste hålla sig till på en gala middag?

Olivia Svenson säger: Man ska inte smaska högt. Man ska vara trevlig mot sina bordsgrannar. Man ska lyssna när folk håller tal. Bara vara normalt sådär lite proper. Jag var på kungamiddag i somras, och märkte faktiskt inga konstigheter. Bara att äta och se glad ut.

BilFredrik säger: Vem blir höstens största stjärna, tror du?

Olivia Svenson säger: Kanske blir det Daniel Craig - vår nästa Bond. Jag hoppas på honom. Han är lite småhärlig, faktiskt.

David säger: Varför bloggar man om kändisar?

Olivia Svenson säger: Är det inte lite spännande att veta vad de egentligen pysslar med när de inte spelar in film eller skivor eller struttar ner för catwalken?

nILLE säger: vEM ÄR MESTE KÄNDISEN I SVERIGE?

Olivia Svenson säger: Alla vet nog vem Carola är. Hon är en enda stor institution.

Morten säger: Hej Olivia! Vad är det bästa med att vara kändisreporter?

Olivia Svenson säger: Det bästa med att vara reporter är att jag får träffa så många olika och intressanta människor hela tiden. Sedan är stämningen på Klick! helt otroligt bra. Vi har en väldigt stimulerande arbetsmiljö.

säger: hej jag är på väg till new york i oktober...skulle gärna vilja se kändisarnas hus.vart kan jag få tag på kartor som visar platserna? mvh nathalie

Olivia Svenson säger: Hej Nathalie! Vi hade ett sådant reportage i Klick! bara för någon vecka sedan. Du kan ju maila oss.

Marie säger: Vilken är den största kändisen du träffat enligt dig?

Olivia Svenson säger: Kungen och Silvia. De är stora.

bob säger: Hej! Har du träffat Håkan Hellström någon gång, i så fall hur är han?

Olivia Svenson säger: Hej Bob. Tyvärr. Men jag har hört att han är hyvens.

BilFredrik säger: Jag kan tänka mig att du får många festinbjudningar. Vilken har varit den mest ovanliga?

Olivia Svenson säger: Jag var ju inte direkt inbjuden till Pamela Andersons bröllopsmiddag. Men jag var väldigt, väldigt nära. Några meter bort faktiskt. Och det var ju spännande.

Klickfantast säger: Hej Olivia! Kul att du är på Chatten! Jag har bara en liten fråga. Vem tror du kommer vara den kändisen som vi i höst irriterar oss mest på?

Olivia Svenson säger: Förmodligen den som vinner Idol. Då kommer vi matas med samma låt i flera veckor, kanske månader. Huva.

Jojo säger: Hej. Jag undrar bara vilken kändis du tycker har den bästa personligheten, den som har lyckats beröra dig mest.

Olivia Svenson säger: Hej Jojo! Anna Book fick mig att gråta under en intervju. Fotografen fällde också en tår, vill jag minnas.

Emelie säger: Vad ska man ha på sig på lördag för att vara cool?

Olivia Svenson säger: Hej Emelie! Oj. På lördag kommer jag vara uppklädd för styrdans faktiskt. Men jag tycker du ska rocka på i nåt rött, kanske röda skor och ett rött skärp. Själv bär jag nästan uteslutande svart, och det är egentligen synd och skam.

David säger: Tror du itne folk tröttnar på att höra om Lnda Rosings äventyr snart?

Olivia Svenson säger: Hm. Alltså, man kan tycka att folk skulle tröttna på vissa kändisar efter ett tag. Men det verkar som att många är rätt fascinerade av denna blonda donna. Det var massvis med år sedan hon vann Big Brother och ändå finns hon fortfarande med i kändisfloran. Men allt beror väl på henne själv, vad hon väljer att göra. Vi får se hur det går i valet på söndag, till exempel...

säger: Varför skvallras det så lite om Zlatan i nöjesbranschen?

Olivia Svenson säger: Tycker du? Jag tycker att nöjesbranschen överlag verkar väldigt intresserade av Mr. Z. Och nu ska han ha bebis och allt. Zlatan är på.

jaman säger: om du går ut på krogen, var går du helst då?

Olivia Svenson säger: Jag varierar mig gärna. Ena dagen pub på Söder, andra dagen klubb på Stureplan. Lite Riche, lite Köket, lite Metro. Gärna med ett restaurangbesök först. Det är bra lyx.

Frändesjö säger: Hej! Hur ska du bära dig åt för att ta över titeln "Aftonbladets bäste bloggare" från lille Laul?

Olivia Svenson säger: Haha. Jag har ju precis börjat! Men Laul får passa sig - jag vässar tangenterna. Är för övrigt gammalt Juventus-fan, så jag ska nog hålla tyst om fotboll i alla fall. Den får han ha för sig själv.

3g:jonas säger: varför skvallras det så lite om jessica som vann big brother 2006?

Olivia Svenson säger: Aha. Ett Jessica-fan? Grejen är den att Jessica har försvunnit lite. Hon flyttade ju tillbaka till Småland med sin Robin och har inte gjort några större försök att böka sig in på kändisfesterna. Men man vet aldrig. Hon kan göra comeback, när vi minst anar det. Kanske med en bok eller nåt...

raz säger: kan du inte skvallra lite om ditt eget privatliv?

Olivia Svenson säger: Ja, det hade förstås varit glory. Du får väl läsa bloggen - där får du ju hänga med på fester och annat skoj. Och kanske trillar det in några små anekdoter om min egen obetydliga person ibland... Man vet aldrig.

jenny säger: Vem tycker du är Sveriges mest underskattade / Överskattade kändis?

Olivia Svenson säger: Jag vet inte om han är så underskattad, men Jesper Blomkqvist är väldigt sympatisk och sådär lite charmigt blyg på riktigt. Ingvar Oldsberg är väl lite överskattad, eller? Vad är det egentligen med På Spåret som är så himla bra?

BilFredrik säger: Vilken låt skulle du sjunga om du stod framför Idols fyra domare?

Olivia Svenson säger: BilFredrik! Jag skulle INTE gnissla sönder någonting med Mariah Carey i alla fall, det är en sak som är säker. Äh, svår fråga. Nåt enkelt, på engelska. Med blossande kinder.

jenny säger: Om du fick byta liv med valfri kändis för en vecka vem skulle det va och varför?

Olivia Svenson säger: Hej Jenny! Då skulle jag vilja ha Oprah Winfreys jobb i en vecka. Fast jag undrar hur det skulle gå...

Nu har jag chattat färdigt. Tack till er alla som ställt så roliga och bra frågor! Ha en toppen helg och gärna in på min blogg: blogg.aftonbladet.se/5184. Hejdå!

Moderator säger: Tack tack tack, Olivia! Och tack alla ni andra! Vi ser redan fram emot nästa chatt med Olivia :-)

ARTIKELN HANDLAR OM