”John är inte gay”

Advokat: Travolta kysser både kvinnor och män

Foto: All over press
Badpojken John Travolta har sedan "Saturday Night Fever"-tiden omgärdats av bögrykten.
NÖJE

Gay eller inte? Sedan John Travolta fotograferades kyssande en annan man på en flygplats har spekulationerna tagit fart.

Nu försöker ”Grease”-stjärnans advokat, Martin Singer, förklara kyssen.

– Det är ett vanligt sätt att hälsa och säga adjö på.

Foto: All over press
Den berömda bilden…

Bilderna på Travoltas närgångna ”hälsning” har spridits över hela världen. De visar hur han kysser en annan man innan han flyger honom till USA i sitt privatjetplan.

Filmstjärnans pressmänniskor har sedan dess jobbat på högvarv för att tillbakavisa alla gayrykten. De hänvisar till att Kelly Preston, Travoltas fru, var med på planet som flög stjärnan och den manlige nannyn hem från Ontario i Kanada.

"Ett vanligt sätt att hälsa på”

Senast i raden av försvarare är hans advokat, Martin Singer, uppger contactmusic.com. Rollen som Edna Turnblad i musikalen ”Hairspray” har inte gjort skådespelaren homosexuell, förklarar han.

– Som ett vanligt sätt att hälsa och säga adjö på kysser mr Travolta både kvinnor och män som han anser vara extremt nära vänner. Folk som känner mr Travolta är medvetna om hans vanemässiga, icke-romantiska gest.

”Det ser ut att vara intimt”

Men den amerikanska tidningen The Globe har anlitat en expert på kroppspråk som menar att kyssen är mer än en kompis-gest.

– John tycks verkligen njuta av den. Hans huvud lutar sig uppåt, hans läppar är ihopdragna, hans kropp lutar sig in mot killen? Det ser ut att vara ganska intimt, säger Lillian Glass.

Tidigare artikel:

Sandra Wejbro