Exklusiva bilder på Anna Nicoles familj sprids på nätet

Dagens förlorare: Tidningen som betalade två miljoner för bilderna

NÖJE

Bildbyrån Getty Images krävde nästan tre miljoner kronor för de sista bilderna på Anna Nicole Smith med nyfödda bebisen och sonen Daniel.

Tidningen In Touch hostade upp med drygt två miljoner.

Men nu sprids de på nätet.

Foto: ALL OVER PRESS
MOR OCH SON Läkarna kämpade i 22 minuter för att rädda livet på Anna Nicoles son Daniel, men förgäves. Nu sprids de sista bilderna på familjen Smith på nätet. OBS! Detta är inte av de omskrivna bilderna.

De exklusiva bilderna är hjärtskärande.

Anna Nicole Smith poserar i sjukhussängen med sin nyfödda bebis. Vid sin sida har hon sonen Daniel. På en av bilderna håller han i sin lillasyster och ler in i kameran.

Kort efter att bilderna togs avled Daniel.

Getty Images har under de senaste dagarna startat ett budkrig i den amerikanska skvallerpressen. Först krävde man 400 000 dollar för bilderna. Men den slutliga prislappen landade på 300 000 dollar. Men vinnaren – In Touch magazine – ser nu ut att vara en förlorare.

Bilderna har redan börjat spridas på internet. Flera amerikanska nöjesbloggar publicerar i dag så kallade thumbnails (små versioner) av bilderna på sina sajter.

”Ingen överdos”

Det har spekulerats i orsaken bakom Daniels död. Bland annat har narkotika och antidepressiva mediciner nämnts i sammanhanget. Hittills har två obduktioner genomförts. Vid den andra konstaterade läkarna att Daniel hade små doser av antidepressiva medel i sig, rapporterar nyhetsbyrån AP.

Han ska även ha behandlats för sin depression veckorna innan han avled. Obduktionen visade dock att flera naturliga dödsorsaker nu kunde strykas från listan, så som hjärtattack och stroke.

Man hittade inte heller droger i kroppen eller några som helst bevis på att något brott hade begåtts. Det finns alltså inga bevis på att Daniel dog av en överdos.

Nicklas Hermansson