De tio mest hatade i Hollywood

Här är kändisarna som bara är too much

1 av 3 | Foto: AP
Nummer ett på listan.
NÖJE

Kändisbloggarna i Hollywood har äntligen tagit bladet från munnen.

I ett gemensamt manifest har de nu satt ner foten och listar de tio mest hatade.

Topp tre är inte helt oväntat Paris, Lindsay och Tom – här kan du se hela listan med motiveringar.

1. Paris Hilton

Hollywoods och kanske tidernas mest berömda slampa, skriver Bumbshack.com. Den enda verkligt intressanta diskussionen är om fler har sovit i Paris säng än på Hiltons hotell.

Paris är bland annat känd för sin sexvideo, snatteri av samma sexvideo och för att hon hookat med några av Hollywoods största losers, skriver Bumbshack i sin motivering.

2. Lindsay Lohan

Om hon inte hade varit kändis hade Lindsay Lohan gripits för förargelseväckande beteende för längs sedan. Partybruden dricker/röker/snortar sin karriär i bitar och alla hennes motspelare är överens om att hon bränner ljuset från båda ändar. Förhoppningsvis kommer Lindsay att sluta festa och satsa på sin karriär. För hon är verkligen duktig, skriver bloggen Celebrity smack.

3. Tom Cruise

Toms besserwisser-attityd och kontrollfreaksbeteende har fått mig att ogilla honom ännu mer, skriver Celebrity Smack. Han måste sluta hoppa i soffor och i stället lägga sig på en för en välbehövlig psykoteropi. Att Paramount avslutade hans kontrakt gjorde att han bad om ursäkt till Brooke Shields.

4. Kevin Federline

Det är lätt att dissa K-Fed, men han måste få beröm för att han var smart nog att gifta sig med en av de rikaste och sexigaste kvinnorna i världen. Han har en förmåga att förvandla allt han rör vid förvandlas till skit. Han är hatad för att han förstörde Britneys karriär, även om den var uppblåst och överskattad, skriver Bumpshack.

5. Brandon Davis

Lika slampig som Paris Hilton och också hennes störste hangaround. En plufsig pojke med för mycket pengar för sitt eget bästa, skriver Celebrity Smack.

6. Britney Spears

Stjärnan vi alla gillar att hata. Hon lägger alldeles för mycket tid på att försvara sin gangsta-make K-Fed och på att hitta på skandaler så att hon kan säga att hon är jagad av media. Men desto fler bebisar hon ploppar ur sig desto mindre hatad blir hon. Bebisar är ju söta, skriver AllieIsWired.com.

7. Star Jones

Hamnar på listan gör att hon gjort så många dumma val, skriver Popbytes.com

8. Jessica Simpson

Hon är svältfödd på uppmärksamhet som dyker upp överallt med sin fåniga frisör. Hon går ut i pressen och skryter om sitt förhållande med John Mayer bara för att han ska gå ut och säga att det var falskt. Hon kastade bort sitt förhållande med Nick och får nu lära sig vad männen i Hollywood verkligen är ute efter, skriver Gone Hollywood.

9. Tara Reid

Hon har blivit så hatad att hon inte längre kommer in på de fina klubbarna hon brukade gå till. Lohan kan festa hur mycket hon vill för att hon i ändå dyker upp i riktiga filmer. Tara har inlett slutet på sin en gång så lovande karriär, skriver Hot Momma Drama.

10. Michael Jackson

Behöver jag säga mer, skriver Nosy Snoop.

Carl-Magnus Fagerholm