Robbie behandlas mot depression

Stjärnans psykolog flyger till Los Angeles

NÖJE

Robbie Williams, 32, har varit deprimerad under långa perioder av sitt liv. Nu behandlas stjärnan återigen mot depression.

Enligt Daily Mirror kan det vara orsaken till att han nyligen ställde in sin Asien-turné.

Foto: AP
Nedstämd Robbie Williams är deprimerad och har ställt in sin Asien-turné.

Robbie Williams har aldrig hymlat med sin sjukdom. I en dokumentär av Stephen Fry som BBC nyligen sände berättade stjärnan:

– Jag kunde ställa mig framför en publik på 35 000 eller 40 000 personer och säga, ”Titta på mig, jag är grym!” Men sen, så fort jag kom av scenen, gick jag in i turnébussen och åkte tillbaka till mitt sovrum där jag drog täcket över huvudet.

Ställde in turné

Nu har Robbie drabbats av ett återfall. Enligt Daily Mirror behandlas han av Dr Mark Collins som arbetar på Priory-kliniken i sydvästra London. Han har till och med låtit flyga över psykologen till Los Angeles där han bor.

– Han är fast besluten att få den allra bästa behandlingen, uppger en källa i stjärnans närhet.

Robbie Williams ställde nyligen in sin Asien-turné med hänvisning till att han var stressad och trött. Men det var inte hela sanningen.

– Han har lidit av depression tidigare, men det har blivit värre nu och turnén blev för mycket för honom, uppger källan.

Singelflopp och stämningshot

Och en olycka kommer sällan ensam. Robbies nya singel ”Rudebox” har floppat på topplistorna och sågats i brittisk press. Samtidigt hotar hans tidigare manager, Nigel Martin-Smith, att stämma honom eftersom han kallas för ”ond man” i en låt på Williams nya skiva.

Läs även:

Sandra Wejbro