”Jag älskar Sverige”

Klick! fick en exklusiv pratstund med Fabio

NÖJE

Fabio – en evigt brunbränd snubbe som lägger allt krut på gymet och charmar brudar på klyschigast möjliga vis. Eller?

Vid 47 års ålder visar det sig att Fabio har kommit till insikt .

”Det viktiga är att älska och bli älskad. Pengar ger inte lycka.”

Fabio - en riktig charmknutte.

Han startade sin karriär som omslagspojke för Harlekin-romaner och har sedan dess använt sin italienskfödda charm på vita duken, i tv-serier och reklamfilmer. Senast såg vi honom som programledare för dokusåpan ”Mr Romance”, där Fabio-wannabes tävlade i att bli mästare i romantik med ett Harlekinkontrakt i första pris. Man skulle lätt kunna tro att Fabio är en riktig Hollywoodprodukt med siktet inställt på att göra karriär till varje pris. Helt fel visar det sig. Att prata med Fabio är som att ha en harmonisk buddistmunk i luren.

  – Man kommer till en punkt i livet då man förstår att alla pengar i världen inte gör en lycklig. Det är ju bara att se sig omkring i min bransch, varje vecka är det någon som åker in på rehab eller blir tokig. De har allt men är ändå olyckliga.

   Varför tror du att många berömda människor mår så dåligt då?

  – Många i branschen är neurotiska och måste hela tiden gå från ett jobb till ett annat för de har inget liv. Inga vänner, inga hobbies. Folk förväntar sig så stora saker hela tiden, men livet handlar om små saker. När man får det där stora, som man trodde att man ville ha, blir man bara tom.

   Hur har du kommit till den här slutsatsen?

  – Därför att jag har varit uppe på toppen. Jag har haft allt men det fick mig bara att känna mig ensam.

Ingen flickvän

Pengar och berömmelse betyder inget jämfört med äkta kärlek, det intygar Fabio flera gånger under samtalet. Ändå är den vältränade hunken singel.

  – Jag har ingen flickvän just nu. Men jag vill ha en kvinna med en vacker själ. Utseende försvinner ändå med åren. Humor är viktigare.

  Men risken att Fabio sitter och rullar tummarna framför tv:n om kvällarna är liten. Han låter nästan förorättad när frågan om han känner sig ensam kommer på tal.

  – Alltså, jag dejtar såklart. Lite då och då. Men ingen speciell just nu. Så är det i livet, ibland har man kärlek och ibland tar den slut. Men jag har insett att jag är lycklig med mig själv.

Älskar motorcyklar

För tillfället är det mest intima förhållandet Fabio har, det till sina motorcyklar. Varje dag, efter en ordentlig frukost med gröt och äggviteomelett med svamp och spenat, beger sig Fabio ut på en tvåtimmarstur med någon av alla sina 200 motorcyklar.

  – När man åker ut i naturen med motorcykeln är man ett med naturen, det är otroligt.

  Fabios motorcykelintresse utreddes av lustigkurrarna Filip och Fredrik när de hälsade på Fabio i tv-serien ”High Chaparall”.

  – De är så fina killar, har de fortfarande sin show? Vi hade jättekul. När de och de andra i filmcrewet kommer hit till LA så ringer de och så ses vi.

   Du fick ju komma till Sverige, vad tyckte du?

  – Jag älskar Sverige, jag skulle kunna bo i Sverige på sommaren. Människorna är fantastiska och det är rent och fint.

   Jag hörde att du träffade en hel del tjejer här.

  – Ja, jag träffade många kvinnor i Sverige, du vet, svenska kvinnor har ju sitt rykte. Om att vara vackra och det stämmer ju! Jag vill definitivt komma tillbaka.

7 sköna frågor

Fabios tips om hur man håller kärleken vid liv:

Fabios krasch med gåsen

Miranda Sigander