Heathers hämnd på McCartney

Heather Mills har tröttnat på att vara syndabocken i skilsmässan

NÖJE

Under skilsmässan från Paul McCartney har Heather Mills framstått som ”Onda Heather”.

När skilsmässan nu närmar sig slutet är hon redo att släppa fram sin version av äktenskapet.

– Varenda en av dessa anklagelser är förstasidesrubriker, säger en vän.

Foto: AP
Heather Mills täånker avslöja snaskiga detaljer om äktenskapet med Paul McCartney. Bilden togs några månader innan separationen blev offentlig.

Heather Mills är övertygad om att den senaste tidens skandaler i brittisk press kommer från Paul McCartney. Nakenbilderna från ungdomen är bara ett exempel på nyheter som följt i skilsmässans spår.

På ytan har det verkat som om skilsmässan nu gått in i en lugnare fas. Men tvärtom väntar flera bomber på att brisera menar en vän till Heather Mills

– Heather Mills har en en lång lista på incidenter som inträffade under äktenskapet, säger en av hennes vänner till Evening Standard.

Väntar ut skilsmässan

– Det som har pågått under äktenskapet kommer inte att förbli hemligt, lovar källan och hävdar att det som finns att berätta räcker för att fylla många förstasidor.

– Heather Mills vill inte sluta som ”Onda Heather”, säger vännen.

De snaskiga avslöjandena dröjer och det är advokaternas taktik som ligger bakom.

– Fram tills nu har advokaternas råd varit att inte berätta för någon om dessa detaljer, säger vännen till Evening Standard.

”Maccagate”

Ett viktigt bevis från Heathers sida är inspelningen av ett telefonsamtal i somras mellan Paul McCartney och dottern Stella, där Stella fäller flera nedsättande kommentarer om sin styvmamma. Den så kallade ”Maccagate”-inspelningen hamnade på okänt sätt i händerna på Heather Mills och hennes advokater.

– Advokaterna kommer säkert att kunna använda bandet på något sätt, säger vännen.

Dyrt för Paul

Enligt flera rykten har Paul Mccartney erbjudit Heather Mills närmare 417 miljoner kronor. Fel menar vännen – hittills har det inte kommit några förslag från Pauls sida.

Enligt tidigare tidningsuppgifter har Mills krävt 2,7 miljarder i skilsmässan. Vad uppgörelsen landar på i slutändan är svårt att säga. Klart är att skilsmässan kommer att kosta Paul McCartney åtskilliga miljoner. När paret gifte sig skev de nämligen inget äktenskapsförord.

Läs också:

Carl-Magnus Fagerholm