”Vigseln äger rum i Villa Feltrinelli”

1 av 4 | Foto: GETTY IMAGES, STELLA PICTURES
Tjusiga Villa Feltrinelli ligger vid Gardasjön i Italien. Bilden är ett montage.
NÖJE

Inbjudningarna är skickade, klänningen är beställd och platsen är utvald.

Nu är det äntligen dags för hajpade paret Tomkat att byta ringar och svära varandra evig trohet.

– De är så exalterade, säger en källa till tidningen Us weekly.

Deras ett och ett halvt år långa historia har varit ungefär lika ifrågasatt som Michael Jacksons ”hudsjukdom”. Det envisa ryktet om att förhållandet bara är en fasad för att dölja Tompas påstådda homosexualitet lever och frodas trots offentligt gosande.

Media har gottat sig

Dessutom har skådespelarparet bjudit på riktiga pärlor till mediala gotterier, inte minst när Tompa hoppade loss i förälskelseextas i Oprahs soffa. Eller när spekulationerna kring fem månader gamla dottern Suris existens blev tokigt vilda i somras. Krydda med lite spejsade scientologihistorier och voila- där har vi TomKats öde hittills.

  Men nu har beskedet kommit som världen har väntat på med skräckblandad förtjusning. Tom Cruise, 44 och hans Katie Holmes, 27, ska bli äkta makar. I förra veckan bekräftade deras talesman Arnold Robinson för tidningen Us weekly att vigseln ska äga rum under helgen 17–19 november, i Italien.

  Den italienske designern Giorgio Armani har fått uppdraget att skapa brudkläderna, både till bruden och brudgummen.

  – Det går rätt in i hjärtat, att bli tillfrågad att göra en bröllopsgarderob. Det är verkligen en stor ära att spela en liten roll i denna milstolpe till händelse, sa Armani till Us weekly.

Felaktiga rykten

Det ryktades länge att vigseln skulle gå av stapeln i George Clooneys villa vid Comosjön. Men nu handlar förhandsskvallret i stället om det klassiska lyxhotellet Villa Feltrinelli vid Gardasjön. Katie ska ha upptäckt stället på en resa ihop med sin nya bästis Victoria Beckham, enligt brittiska Daily Express.

  Den tjusiga villan användes visserligen som gömställe av fascistledaren Mussolini under andra världskriget, men det hindrade inte Katie från att bli överförtjust av de vackra scenerierna.

  Nu återstår bara att se om paret väljer att ha en scientologisk vigselceremoni för Tompas skull, eller om Katie går sina djupt religiösa föräldrar till mötes och gifter sig katolskt.

Miranda Sigander