”Jag har inte tid att dejta”

1 av 3 | Foto: ANDERS JUHLIN
Han har gjort succé som den stilige fången Michael Scofield i ”Prison break”, men själv har Wentworth aldrig sutttit i fängelse. ”Haha! Nej, jag har åkt fast för fortkörning en gång och betalat böter, that’s it! ”
NÖJE

CANNES

Klick! flög till Cannes för att snacka lite kärlek och annat mums med supersnygge ”Prison break”-stjärnan Wentworth Miller.

När Klick! som enda svenska tidning får en exklusiv pratstund med Wentworth Miller, 34, i Cannes är han stiligt ekiperad i brunbeige, rutig slipover, mörkgrå skjorta och jeans. Han är precis lika läcker som på tv, kanske aningen blygare och lite tunnare, men snygg som kärlek. Och ja, han är lång. Hela 187 centimeter.

I serien är du kär i fängelseläkaren Sarah. Hur ser din drömkvinna ut i verkligheten?

– Väldigt mycket som dr Sarah faktiskt. Det mest attraktiva hos en kvinna är humor, stil, och självförtroende. Och Sarah har allt det.

Är ditt hjärta fortfarande ledigt, och vad ska en kvinna göra för att vinna det?

– Ja, det är det. Men hon måste förmodligen vänta tills serien läggs ned. Vi jobbar så otroligt mycket att jag inte hinner med att dejta. Men jag ser verkligen fram emot att uppleva livet med hustru och barn i någon form i en nära framtid.

Har du någonsin känt att ditt snygga yttre har varit negativt?

– Well, man kan gå ut från en provfilmning och känna att man gjort sitt bästa och ändå få ett nej. Då är det lätt att dra vissa slutsatser. Typ att man inte var tillräckligt duktig, inte tillräckligt snygg, eller kanske FÖR snygg.

Du har sagt att du bara får fanmejl från barn. Är det verkligen sant?

– (Skratt) Nej, det var bara ett skämt. Min syster hjälper mig med all fanmejl. Vissa är rysligt detaljerade och det är faktiskt rätt obekvämt. Men jag får aldrig några bilder, säger Wentworth Miller och ler pillemariskt.

Anders Juhlin

Han kunde satsat på en sångkarriär

Foto: BULLS
Då var han ung och föredrog att sjunga framför att skådespela.

Fakta/Wentworth

Mer om ”Prison Break”:

Anders Juhlin

ARTIKELN HANDLAR OM