Jacksons nya liv som bonde

Superstjärnan lever farmarliv med familjen på Irland

1 av 3 | Foto: BULLS
"ett bra ställe att återfödas" Michael Jackson lever farmarlivet i byn Rosemount på Irland. "Han ser det som ett bra ställe att återfödas", säger en källa.
NÖJE

Även Michael Jackson verkar inspireras av nya "bonde"-trenden.

Den forna popstjärnan har börjat nytt farmarliv-på Irland.

-Han ser det som ett bra ställe att återfödas, säger en källa.

Michael Jackson, 48, har äntligen hittat sitt drömhem. Långt från den flådiga lyxen i Bahrain, eller leksaksvärlden på gamla ranchen Neverland, strosar nu popstjärnan bland höga berg och djupa dalar på den irländska landsbygden.

Irland en dröm

Tillsammans med de tre barnen, Prince Michael, 9, Paris Michael, 8, och Prince Michael II, 4, tillbringar stjärnan dagarna i och runt stenhuset Grouse Lodge i samhället Rosemount.

Enligt en källa som sajten FemaleFirst talat med har drömmen om en flytt till Irland funnits länge hos Jackson.

-Michael är en väldigt andlig person. Han funderade på att flytta dit för flera år sedan och har ett stort intresse i sagorna och myterna som omgärdar landet. Han ser det som ett bra ställe att återfödas på, säger källan.

Letat hus i månader

Jackson har flyttat runt i världen ända sedan han friades från anklagelserna om barnsex förra året. Den mesta delen av tiden har sångaren tillbringat i Bahrain, men det var sent i somras som Michael började leta hus på den gröna ön.

Tidigare artiklar

Carina Bergfeldt