Snuvade Kevin på pengarna

En dag till hade kostat miljoner

NÖJE

LONDON

När en rasande Kevin Federline kastade möbler omkring sig fick Britney Spears nog.

Hon tog med sig barnen och flydde till ett hotell.

Hade skilsmässoansökan lämnats in en dag senare hade Britney Spears förlorat miljoner.

Foto: All over press
Britney i skridskorinken.

En incident nyligen i parets lyxvilla i Malibu fick Britney Spears att lämna sin man för gott.

Sångerskan skämtade med maken om att publiken hade hånskrattat när han klev in i ringen på en wrestlingshow på tv. Det tålde inte Keven Federline.

"Han kokade över"

-Att Britney skrattade åt honom blev för mycket. Det var som att veckor med undertryckt ilska till sist kokade över, säger en kompis till brittiska The Sun.

Han kastade möbler omkring sig och slog hårt i väggarna.

-Hon var inte rädd att han skulle skada henne eller barnen, men kände att hon var tvungen att ge sig iväg. Hon tog med sig barnen och stack till ett hotell.

Att sångerskan lämnade in skilsmässoansökan i måndags är ingen slump. Hennes äktenskapsförord ger Federline mer pengar för varje år paret är gifta.

Sämsta åren

Om hon väntat en dag hade maken kunnat räkna in även nästa års inkomster, uppger juridiska experter som Fox News talat med. Nu kommer han sannolikt bara att få dela på pengarna sångerskan tjänat de senaste två åren- de sämsta i hennes karriär.

Det kan visa sig ödesdigert för Kevin Federline. Den 24-åriga sångerskan planerar nu en bred comeback där hon på nytt ska lanseras som en ung sexig singel.

Kevin Federline tänker dock inte ge sig utan strid. I sitt svar till domstolen kräver han att få vårdnaden om parets två barn, men erbjuder deras mamma umgängesrätt.

Läs mer

Allt om skilsmässan

Jens Kärrman, Per Bjurman

ARTIKELN HANDLAR OM