Den nya Tara Reid

Hollywoodstjärnan har återvänt från helvetet

Foto: AP
SOLSKENSHISTORIA? Skådespelerskan Tara Reid är tillbaka på röda mattan. Nu med förminskade bröst och nyvunnet självförtroende.
NÖJE

Vi får en tår i ögat.

Tara Reid är tillbaka – och hon ser faktiskt lycklig ut.

Foto: AP
När Tara Reid nyligen hade förstorat sina bröst tappade hon sin topp och blottade ett rejält ärr (som dock inte syns på denna bild).

Man kan säga att hon har gjort en Britney Spears.

Bara några dagar efter att Britney Spears visat upp sitt nya – och till synes lyckliga – jag, är Tara Reid tillbaka i strålkastarna.

Nu med ett leende på läpparna.

Det var ett tag sedan.

Efter ”American Pie”-succén packade Hollywoodstjärnan väskorna och drog på en långsemester till helvetet.

Det är knappast en överdrift.

De senaste åren har skådespelerskans stjärnstatus störtdykt efter en rad filmfloppar (Devil's Pond, Incubus). Samtidigt har skvallertidningarna fyllts av dekadenta bilder på Tara Reid. Fyllebilder från Saint Tropez har varvats med fyllebilder från Hollywoods inneklubbar.

I somras tycktes Tara Reid ha nått botten då hon sluddrande bad en skara paparazzifotografer att dra åt helvete.

Strålade av lycka

Skådespelerskan har nyligen gått ut i medierna och berättat om varför hon har mått så dåligt de senaste åren. Efter ett flertal misslyckade plastikoperationer var självförtroendet i botten. Hennes bröstvårtor såg ut som ”gåsägg” och magen var täckt av ”golfbollar”, har hon berättat.

Nu har hon förminskat brösten och när det i lördags var premiärvisning för nya filmen ”The Fountain” strålade hon av lycka på röda mattan.

Nu borde hon inte längre ha några problem med att komma in på ”The Hyde” – hetaste klubben i Hollywood.

Tidigare artiklar om Tara Reid: