Kändisar från förr – så gick det!

”Jag är hovmästarinna på Hamburger Börs”

1 av 2
Melal Tasbas har gjort karriär på annat sätt.
NÖJE

Hur gick det för Raspen? Var jobbar Baren-Meral? Och sjunger den där tandläkaren fortfarande? Klick! bestämde sig för att leka detektiver – och gräva fram kändisarna från förr.

Meral Tasbas, 27, medverkade i alla säsonger av ”Baren” och må mest vara känd som Sveriges dokusåpadrottning. Men faktum är att hon sedan nio år har en annan karriär och ett annat jobb – som hovmästarinna på Hamburger Börs.

– Jag tror inte att folk har förstått det. Folk vill gärna måla upp alla dokusåpakändisar som idioter och socialfall och tyvärr är många av dem det, men var tredje person som är med har ett annat liv också, säger Meral.

Hon får fortfarande höra kommentarer varje kväll.

– Jag blev ju inte känd för att jag var nån silikonbrud eller för att jag var en snygg tjej, jag blev känd för min käft. Men de flesta som säger något är positiva, jag får höra ”Fan, Meral, du är så jävla bra och du är så ärlig, och sådana saker”.

År 2005 gjorde Meral tv-comeback i ”Club Goa”. Men mitt under inspelningarna kände hon att det fick vara nog. Nu vill hon inte förknippas med bara dokusåpor längre.

– Jag vill göra karriär på något annat sätt. Så jag tänkte att om jag håller mig undan och byter nummer så kan jag tvätta bort stämpeln.

Men det blev svårt att hålla sig undan rubrikerna. Merals exmake blev skjuten i magen och en nära släkting dömdes till fängelse för misshandel. Det var ett par tuffa år.

I dag mår hon bättre.

– Jag gick igenom mycket och sådana sår läker inte med en gång. Men nu är jag med vänner som tycker om mig och har en familj som jag älskar, säger Meral.

Fler kändisar från förr:

Olivia Svenson