”Jag kände mig kvävd och vulgär”

För första gången talar Ben Affleck ut om orsakerna bakom relationshaveriet med Jennifer Lopez

Foto: AP
Ben Affleck gav Jennifer Lopez en förlovningsring för 25 miljoner kronor. Men paret gifte sig aldrig, något som Ben är glad över i dag.
NÖJE

För nyhetsbyrån Bang Showbiz berättar skådespelaren Ben Affleck, 34, att förhållandet med sångerskan Jennifer Lopez, 37, fick honom att känna sig miserabel.

Han är glad över att de aldrig gifte sig.

Foto: AP
Bennifer.

– Jag borde aldrig ha förlovat mig och aldrig vandrat den vägen. Jag gick vilse och kände mig kvävd, olycklig och vulgär. Det blev så intensivt med all hysteri att jag tvingades tänka: ”Vad gör jag egentligen med mitt liv?”.

Paret, som kallades för ”Bennifer”, träffades under inspelningen av filmfloppen ”Gigli” 2002. Deras 18 månader långa förhållande blev väldigt uppmärksammat för att de öste dyrbarheter över varandra.

Blev inget bröllop

Kulmen kom när Ben gav Jennifer en förlovningsring med en gigantisk diamant på 6 karat för otroliga 25 miljoner kronor. Men något bröllop blev det aldrig.

– Jag tvingades le åt kamerorna, men kände att jag befann mig mitt i värsta tumultet. Jag hade ingen kontroll över mitt liv och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag satt fast i ett ekorrhjul.

Nu är han pappa

I dag är Ben Affleck gift med skådespelerskan Jennifer Garner, 34. Tillsammans har de den snart ettåriga dottern Violet.

Bennifers tid tillsammans

Anders Juhlin