Playboy-brud avslöjar Hollywoods sexhemligheter

”Colin Farrell tyckte om att göra det utomhus”

Foto: AP
Stamgäster på playboy mansion Colin Farrell, Leonardo DiCaprio och Owen Wilson.
NÖJE

Colin Farrell, Owen Wilson och Leonardo DiCaprio. Nu släpps en bok där Hollywoodstjärnorna och deras sexuella eskapader hängs ut.

Författaren bakom ”Bunny tales: Behind closed doors at the Playboy mansion” är en föredetta Playboy-brud.

Izabella St James var en av sju medlemmar i Hugh Hefners privata harem. Nu har hon valt att avslöja alla hemligheter om livet som Playboy-bunny i en uppmärksammad bok, uppger contactmusic.com.

Tjejernas favoriter

Enligt henne behövde Hollywoodstjärnorna bara ”knäppa med fingrarna” för att förföra glamour-modellerna.

– Leonardo, Colin och Owen var tjejernas favoriter. Alla ville spendera nätterna med dem och mångas drömmar gick i uppfyllelse, skriver St James.

– Leo bodde praktiskt taget där. Jag tappade räkningen på hur många gånger jag såg honom ta med fem eller sex tjejer i sin limo.

Sex bredvid apburarna

DiCaprio tyckte om att smyga in på Hefners ägor för att ha sex på de bänkar som finns i undervegetationen bredvid apburarna. Matthew Perry från tv-serien "Vänner" var också ett fan av dessa bänkar.

– Owen Wilson hade ett rykte om sig att vara fantastisk i sängen. Massor av tjejer skröt om att de haft gruppsex med honom, skriver St James.

– En kväll såg vi hur Colin Farrell tog med sig en Playmate till vad vi kallade "växthuset". Colin tyckte om att göra det utomhus.

Fler sexskandaler:

Sandra Wejbro