Bröllopet inte på riktigt

Cruise och Holmes gifte sig i USA – för en vecka sedan

NÖJE

LONDON

Sagobröllopet i Italien var bara en show.

Tom Cruise och Katie Holmes gifte sig redan för en vecka sedan – i Los Angeles.

LYXSEMESTER PÅ MALDIVERNA Tom Cruise och Katie Holmes lämnade invånarna i Bracciano för en lyxig smekmånad på Maldiverna.

När världens mest omskrivna kändispar sa ja till varandra var de redan gifta.

Paret gifte sig i borgerlig ceremoni för en dryg vecka sedan. Orsaken är att ett bröllop i scientologikyrkans regi inte är juridiskt giltigt i Italien.

Men det var ingen tvekan om att paret värderade ceremonin i den lilla italienska staden Bracciano högre än den formella vigseln på hemmaplan.

Rekordlång kyss

Bröllopskyssen beskrivs som en av de längsta i mänsklighetens historia.

- Den pågick för evigt. Kyssen pågick så länge att gästerna till sist började skrika "sluta, sluta!" säger modedesignern Giorgio Armani till AP.

När brudparet i går reste på smekmånad till ögruppen Maldiverna lämnade de många besvikna invånare i Bracciano bakom sig. Att paret inte visade upp sig för invånarna som väntade utanför slottet väckte starka känslor.

Staden offrade sig

- En hel stad offrade sig, frivilliga arbetade hela dagen och all trafik stoppades. Men paret visade sig inte för allmänheten, inte ens en sekund, säger borgmästaren Patrizia Riccioni till Daily Telegraph.

Tidigare i veckan förekom uppgifter om att Katie Holmes och Tom Cruise skulle bli hedersmedborgare i staden. Det dementeras nu bestämt av borgmästaren.

- Hedersmedborgare? De förtjänar inte det.

SOFI TYCKER TILL

Tidigare artiklar om TomKats bröllop:

Jens Kärrman