Nytt utvik för Linda

Rosing bryter löftet: ställer upp på nya nakenbilder

Foto: Peter Wixtröm
Satsar på musiken Linda Rosing har lagt partiledarejobbet på hyllan. Nu satsar hon åter på en karriär som sångerska och modell. Att vika ut sig i tidningen FHM ser Rosing som ett bra sätt att marknadsföra sig. ”Det är en väldig kreddig tidning utomlands”, säger Linda Rosing.
NÖJE

Här är bilderna på Linda Rosings nya utvik.

Trots att Linda Rosing tidigare har sagt att hon aldrig skulle göra det igen ställer hon upp på nya nakenbilder.

– Varför ska jag bara sitta hemma när jag har ett utseende som funkar att leva på? säger hon.

Det var inte länge sedan Linda Rosing vände ryggen till sitt tidigare liv med utvik och fester. I stället skulle hon satsa på jobbet som marknadschef och senast som partiledare för Unika partiet.

Aftonbladet kan i dag avslöja att Linda Rosing viker ut sig igen, i januarinumret av tidningen FHM. Bilderna som är klassiska utviksbilder togs i förra veckan. Samtidigt jobbar hon med sin musikkarriär.

Kreddig tidning”

&ndash

Anledningen är att jag ska marknadsföra mig utomlands och det bästa sättet att göra det på är att ställa upp på bilder i FHM, som går ut i så många länder. Det är en väldigt kreddig tidning utomlands där artister som Janet Jackson och Jessica Alba har varit med, säger Linda Rosing.

Varför gör du det här?

– För musikkarriären. Och så tycker jag om att modella. Jag har en väldigt vältränad kropp som jag är stolt över.

Lever hälsosamt

Tidigare har Linda hetsbantat och levt på en diet av citronvatten och frukt för att komma i form inför en eventuell Playboyfotografering. En diet som slutligen ledde till att hon kollapsade. Något sådant är det inte tal om nu.

–Nu är jag verkligen vältränad och äter jättemycket och är noga med sömn och vitaminer.

Vad tror du att du kommer att få för reaktioner på utviket?

–Det sjuka är att jag får reaktioner på vad jag än gör. Jag känner mig otroligt kränkt av alla människor som bara hackar på mig. Jag vet att det kommer att bli kalabalik, men jag skiter i vad andra tycker.

Du ser inga problem med din roll som förebild för unga tjejer?

–Nej. Jag uppmanar inte unga tjejer att vika ut sig. Jag är 32 år och vet hur branschen funkar. Och det är så det funkar utomlands. Cindy Crawford kan vika ut sig i Playboy och få värsta karriären, men det är det ingen som pratar om. Här i Sverige blir man sågad.

Linda Rosing avslöjar också att politiken är helt nedlagd och att hon bara gick med i Unika Partiet för att de skulle få ett känt namn. Nu är det i stället modell- och sångkarriären som gäller.

”Ser fräsch ut&rdquo

;

–Jag känner att jag har lyssnat för mycket på andra människor som har sagt vad jag ska göra och inte göra. Men jag kan inte bara förneka den jag är. Jag är modell och jag ser fräsch ut – varför inte utnyttja det? Jag gör det för min karriär och mina barns framtid så att vi kan ha det bra.

Tobias Wickström, chefredaktör för FHM, har förståelse för starka reaktioner, men försvarar Linda Rosings utvik.

–Det är det här hon har hållit på med och det hon tycker är kul. Man såg hur hon riktigt levde upp när hon stod framför kameran igen. Så jag tycker att det är jättekul.

Missa inte!

Här är Lindas karriär - år för år:

Foto: Peter Wixtröm
2003 Linda Rosing tillsammans med Big Brother-kärleken Micke Lindgren

FAKTA: Linda Rosing

Therese Hansson