Michelle hittade sin stora kärlek

Visar sig öppet med norska skådespelerskan

1 av 4 | Foto: bulls
NÖJE

Struliga ”Lost”-stjärnan Michelle Rodriguez må vara ett busfrö med problem att följa lagen. Men tur i kärlek – det har hon. Nu visar hon sig öppet med nya flickvännen.

Kvinnan som skjutit sig in i ”Lost”-stjärnans hjärta är ingen mindre än ”Terminator 3”-skådisen Kristanna Loken, 27, som också har en återkommande roll i TV-serien ”L-word”. De träffades under inspelningen av kommande vampyrfilmen ”Bloodrayne” där det slog gnistor om det heta paret, vilket genast satte fart på ryktesspridningen.

Nu väljer Kristanna Loken att berätta öppet om kärleken. I en intervju med den amerikanska gaytidningen Advocate bekräftar hon reporterns antydningar om att de båda snygga skådespelerskorna ska ha ett förhållande.

Syns ihop

Michelle Rodriguez har ännu inte kommenterat saken men syns nu på bilder ihop med sitt blonda bombnedslag till kvinna.

Och det kan nog vara bra för Michelle att få lite sweet loving i sitt liv.

De senaste åren har hon hamnat i trubbel med rättvisan vid flera tillfällen– hon har åtalats för smitning, rattfylla och misshandel. Två kortare fängelsestraff har det blivit, senast för en rattfylla för ett år sedan.

En dag bakom galler

Vid det tillfället var Michelle på villkorlig dom för tidigare förseelser och dömdes till 60 dagars fängelse, böter och samhällstjänst. Men eftersom fängelset var fullt behövde hon bara sitta en dag bakom galler. Nu håller vi tummarna för att skådespelerskan njuter av lite love i stället för att ställa till ofog.

Miranda Sigander