Heidi i wonderlandet

Foto: ALL OVER PRESS
Häpp! Var är magen? Heidi är ju gravid i nionde månaden nu – så vi får anta att bilderna i konvolutet togs för flera månader sedan.
NÖJE

Supermoidellen Heidi Klum har sadlat om.

Och man behöver bara en titt på skivomslaget till ”Wonderland” för att förstå att det rör sig om julmusik.

Fram med granen, släden, hästarna och pälsen – det är jul – en högtid som Heidi Klum verkar gilla. Hela isdrottning-kitet åkte på inför fotograferingen till nya singeln, som Heidi själv beskriver som en catchy jullåt.

  – Den får dig på bra humör. Varje gång jag sätter på den hemma så börjar barnen att dansa, säger hon.

  Att Heidi provar vingarna i en ny bransch är inte helt otippat – 33-åringen verkar föredra ett späckat schema. Under de senaste åren har hon vid sidan av modellandet varit programledare, skådespelerska och kläd-, sko- och smyckesdesigner.

Fick råd av maken

Dessutom väntar hon barn – det tredje på lika många år. Men detta är tydligen inte nog och nu kan hon alltså även plita dit ”artist” på sitt cv. Passande nog är maken Seal, 43, redan i branschen, och han uppges ha gett sin fru nyttiga råd under inspelningen av skivan.

  Och efter att ha skördat framgångar främst på andra sidan Atlanten har Heidi bestämt sig för att ge något tillbaka till sitt hemland. ”Wonderland” släpps därför exklusivt för den tyska marknaden.

Aftonbladets musikrecensent Markus Larsson:

Ludvig Forsblad