Britney vill ha lesbiskt gruppsex

NÖJE

Britney Spears är bisexuell.

Det hävdar i alla fall hennes blivande exman i en planerad bok om paret.

Enligt Federline ska popstjärnan ha tjatat om en trekant med en kvinna i flera år.

Foto: AP
Försmak? Britney Spears chockade världen 2003 genom att hångla med Madonna på MTV Music Awards. Kanske var det bara en försmak på Britneys bisexuella sida.

Skilsmässan mellan Britney Spears och den utskrattade rapartisten Kevin Federline blir allt mer smutsig. Brittiska tidningen The Sun rapporterar att Federline i en kommande bok tänker berätta så mycket snaskiga detaljer om Britneys hemliga bisexuella läggning att folk kommer att tappa hakorna när de läser det.

Enligt en närstående till Federline ska Spears vid ett flertal tillfällen ha berättat för sin make att hon attraheras lika mycket av kvinnor som av män och att hon har bönat och bett om att paret skulle ha en trekant tillsammans med en annan kvinna.

Lesbiska kärleksmöten

Källor till The Sun menar att exmaken kan tänka sig att gå hur långt som helst för att avslöja alla mörka hemligheter om popstjärnan: om hennes lesbiska kärleksmöten, om hennes användande av både kokain och marijuana och om alla hennes hemliga skönhetsoperationer.

Det råder nu inga tvivel om att Kevin Federline är hämdlysten. I boken verkar han även vilja visa att Britney är en dålig mor som hon tidigare anklagats för att vara, då han tänker avslöja fakta om en rad olyckshändelser Britney varit med om med sonen Sean Preston. Dessutom tänker han gå till attack mot sin blivande exfru genom att utnyttja det dåliga självförtroendet som hon skall ha beträffande hennes vikt, hy och hennes hår.

Ännu har Britney Spears själv inte gett någon kommentar till uppgifterna.

Läs också:

Läs tidigare artiklar:

Elin Bohman