Bröllopsgäster grät så att det skvalade

Foto: AP
NÖJE

TomKats gäster kunde inte hålla tårarna tillbaka när paret entrade dansgolvet efter bröllopet i lördags. När Tom bjöd upp sin nyblivna hustru till parets första dans brast flera av gästerna ut i rörd gråt.

Första dansen som man och hustru gjordes till tonerna av Fleetwood Macs romantiska ballad ”Songbird” och gästerna blev så rörda av att se det lyckliga paret att de inte kunde hålla tårarna tillbaka.

Skådespelerskan Jenna Elfman sa efteråt till People Magazine: ”Första dansen, då stortjöt jag". De nygifta tu såg nog dock inte mycket av gästernas tårar. De hade nämligen bara ögon för varandra.

Smekmånad på Maldiverna

Just nu befinner sig Tom Cruise och Katie Holmes på smekmånad i en avsides lagun på ögruppen Maldiverna i Indiska oceanen.

En källa som såg paret när de och dottern, Suri, i söndags landade på Maldivernas flygplats säger till People att herr och fru Cruise hade runt 40 väskor med sig och såg mycket lyckliga ut.

Familjen Cruise flögs i privat jetplan till Maldiverna, och flygturen var en present från en av bröllopsgästerna, den australiske mediemogulen James Packer, som sedan många år är god vän till Tom.

Tidigare artiklar:

Elin Bohman