Lindsay Lohan: Jag gjorde mig själv sjuk

1 av 3 | Foto: bulls
Lindsay är känd för sitt vilda festande, men kanske har hon också börjat ta tag i eventuella alkoholproblem. Under en promenad i Beverly Hills bar hon den här nykterhetsbricka från Anonyma alkoholister som säger ”Nittio dagar”.
NÖJE

Droger, ätstörningar, bilkrockar och en pappa bakom lås och bom.

Lindsay Lohan har levt en mardröm de senaste åren.Nu växer oron.

Mår Lindsay så dåligt att hon skadar sig själv?

Under hösten har skådespelerskan Lindsay Lohan, 20, vid ett flertal tillfällen burit ett bandage på sin vänstra handled.

På World music awards i London för en vecka sedan var bandaget avtaget. Och blottade flera horisontella, skärsårsliknande märken på handleden.

–?Bilderna visar alla de tydligaste varningstecknen. Armen är det vanligaste stället att skada sig själv på, säger Jan Sutton, expert på självmisshandel, i tidningen the Sun.

– Det är svårt att avfärda det här som en olycka eftersom det finns för många ärr, säger han.

”Mina armar var äckliga”

Men Lindsays egen version är att det rör sig om ett olyckligt fall.

– Det här är ingenting stort. Hon skrapade sig illa vid ett fall i några buskar. Hon bar bandage i ett par dagar men det ser värre ut än vad det är, säger hennes presstalesman.

Lindsay har även ett brännmärke i form av en liggande åtta på sin högra överarm.

Nu växer spekulationerna. Och oron över Lindsays beteende.

Stjärnan har tidigare talat ut om sin kamp mot drogerna och sjukdomen bulimi.

– Jag visste att jag hade ett problem och jag kunde bara inte erkänna det. Mina armar var äckliga. Jag hade inga armar. Folk satte mig ner och sa ”Du kommer att dö om du inte tar hand om dig själv”, sa Lindsay i en intervju tidningen Vanity Fair.

Men den emotionella karusellen har inte stannat. Under det senaste året har stjärnan flera gånger uppträtt berusad och osammanhängande. Hon har försummat sitt jobb och sparkats från filminspelningar.

”Ser värre ut”

På World music awards i London glömde hon bort repliker, blev utbuad från scenen och trillade ner för en trappa, enligt tidningen the Sun.

Och i somras fick hon föras till sjukhuset under inspelningarna av filmen ”Georgia rules”.

Förhållandet med restaurangägaren Harry Morton är på upphällningen. Dessutom är hennes kropp fortfarande oroväckande tunn.

–?Jag gjorde mig själv sjuk. Ibland ser det inte hälsosamt ut att vara sådär smal. Jag förstod inte riktigt det, berättade Lindsay i Vanity Fair.

–?En gång när någon frågade hur jag mådde så började jag gråta.

Frågan alla nu ställer sig är om botten är nådd för Lindsay.

Kanske mår hon så dåligt att hon till slut börjat misshandla sig själv.

Psykologen: Fler tjejer än killar skär sig

Tidigare Lindsay Lohan-artiklar:

Olivia Svenson

ARTIKELN HANDLAR OM