”K-Fed otrogen med porrstjärna”

1 av 3 | Foto: BULLS
Kendra Jade kan vara orsaken till varför det tog slut mellan Britney och K-Fed. Här är en stillbild från en video där den förra porrstjärnan har sex med tv-legendaren Jerry Springer.
NÖJE

Hon har försökt sätta gruppsexrekord – med 350 män.

Nu uppges Kevin Federline ha gått till sängs med porrstjärnan – innan Britney ansökte om skilsmässa.

Det är Star magazine som ligger bakom de bisarra uppgifterna som i natt publicerades på den amerikanska nyhetssajten MSNBC.com.

Journalisten Jeannette Walls skriver i sin skvallerkolumn att otrohetsaffären kan vara orsaken till varför Britney Spears dumpade K-Fed.

Kendra Jade jobbar numera som strippdansös i Las Vegas.

Det var där, i december förra året, som hon träffade K-Fed för första gången, enligt Star magazine. Britney Spears var då i hemstaden Kentwood, Louisiana, och hälsade på sin familj.

”Kompisar som har sex”

– Kev och Kendra hade sex flera gånger hemma hos en vän. Första gången var i oktober, säger en källa till tidningen.

– Deras vän ringde till Kendra och några andra tjejer och bad dem komma förbi. Det slutade alltid med att Kevin och Kendra gick till sovrummet.

Källan tror dock inte att K-Fed och Kendra Jade kommer att bli ihop – trots att Kevin numera är singel.

– De är bara två kompisar som har sex.

När tidningen kontaktade Jade svarade hon kortfattat:

– Jag är i ett förhållande.

Utnyttjades av Jerry Springer

Kendra Jade var inblandad i en stor sexskandal 1998.

Kendra och hennes styvmamma Kelly var då gäster i Jerry Springers tv-show. Dagens tema var ”kvinnor som har sex med många män”.

Kendra var ditbjuden eftersom hon hade deltagit i en porrfilmsinspelning där målet var att hon skulle ha sex med 350 män under en och samma dag.

– Före showen besökte Springer mig och Kelly på vårt hotellrum i Chicago. Han bad: ”Ge mig massage.” Jag drog ned hans byxor och kalsonger och började göra ”saker” med honom. Sen tog han av mig alla kläder. Jag minns hur han sa att han älskade min piercade navel.

– Därefter onanerade han inför mig och min styvmamma på hotellrummet, berättar Kendra för den brittiska söndagstidningen News of the World.

Jerry Springer hade svårt att försvara sig eftersom händelsen filmades i smyg.

Träffades igen

Kort därefter bjöd Springer in kvinnorna till ännu en tv-show.

– Efteråt bad han oss komma till makeup-rummet. Där gav jag honom oralsex, medan Kelly höll vakt utanför så att ingen skulle se oss. Han sa hela tiden att han var rädd att bli upptäckt.

– Vi fortsatte sedan till hans kontor. Där hade han sex med både mig och Kelly, sa den forna porrstjärnan och avslutade:

– Han är en stor hycklare.

Dagens artiklar om Britney!

Läs mer om K-Fed:

ARTIKELN HANDLAR OM