Kid Rock barnvakt när Pam festade

Nu avslöjas hemligheterna bakom skilsmässan

NÖJE

Maken tröttnade på att stanna hemma när hustrun festade. Eller var det djurrättsaktivisten Pamela som inte tålde Kid Rocks jaktintresse?

Nu avslöjas nya orsaker bakom kändisparets skilsmässa.

Foto: AP
Bitter skilsmässa Borat, djuren eller vilt festande - vad orsakade egentligen Pamelas och Kid Rocks skilsmässa?

Kid Rock (Bob Ritchie) var trött på att stanna hemma med barnen medan Anderson festade. Det berättar hans vänner för New York Post.

– Bob förändrade sitt liv för Pamelas skull. Han flyttade från Detroit - något han sagt att han aldrig skulle göra - och tog med sin son till Los Angeles för att vara med henne.

Väl inflyttad i Kalifornien upptäckte han plötsligt att han blivit ensamstående pappa, inte bara till Robert James Ritchie Jr, men till Pamelas söner Brandon och Dylan också.

– Pamela gick ut nästan varje kväll och hamnade i (fotografen) David LaChappelles studio. Bob var ensam hemma med tre barn, säger en vän till New York Post.

Nattligt nakenfoto

Anderson bekräftar delvis uppgifterna i en intervju i Blender magazine.

– När jag kommer till Hollywood börjar jag oftast på Chateau Marmont och sen hamnar jag naken i David LaChapelles studio och tar galna bilder. Det är en vanlig natt för mig. Fyra eller fem på morgonen, ligga på en bil i Davids studio.

Kid Rock misstänkte också att hon ljög om sitt missfall tidigare i månaden. Han såg aldrig något bevis på att hon var gravid. När han besökte henne på en filminspelning i Kanada var hon ute och festade varje kväll.

”Pam är en underbar mamma”

– Pam är en underbar mamma, alltid där för sina barn och hon har bara varit hos David två gånger sedan de gifte sig, kontrar Andersons talesperson.

– Tyvärr hade hon verkligen ett missfall och upptäckte bara ett par dagar tidigare att hon var gravid.

En annan vän till Anderson tillägger:

– Varje gång Pam arbetade med sin film kom hennes mamma för att passa barnen eftersom Bob var i Detroit och spelade in sin skiva. Han var aldrig någonsin ensam förälder till hennes barn.

Kött - orsak till skilsmässan?

Nu ryktas det också att djurrättsaktivisten Pamela hade tröttnat på Kid Rocks jaktintresse. I decembernumret av tidskriften GQ får paret frågan om Pams arbete för PETA har fått maken att överge jakten.

– Nu skjuter jag rådjuren och hon räddar dem, svarade Kid Rock.

En chockad Pamela utbrast:

– Vad var det du sa? Då blir det skilsmässa. Om du skjuter någonting så är det över.

Kött sägs vara mord, men kanske också en orsak till skilsmässa?

Tidigare artiklar:

Sandra Wejbro