Nu har Kate dumpat Pete

De senaste knarkbilderna blev droppen

1 av 3
order: gör slut Kate Moss i London i går. Pete Dohertys senaste knarkskandal har fått supermodellen att bryta med rocksångaren – på order av sina rådgivare.Foto: AFTONBLADET BILD, AP
NÖJE

london

LONDON. Knarkbilderna på Pete Doherty innebär slutet för hans relation med Kate Moss.

Supermodellen har dumpat pojkvännen – på order av sina rådgivare.

Dagstidningen The Sun publicerade i går bilder på Pete Doherty när han injicerar kokain i sin arm under parets semester i Thailand.

Bilderna togs av Jess Lea, en ung tjej från Australien. Hon och två väninnor umgicks med Pete Doherty under några timmar då rockartisten smitit i väg från lyxhotellet där han och Kate Moss bodde.

Ljög för Moss

Han följde med till deras hotellrum för att festa, men tog genast fram sprutor och droger. Samtidigt som han knarkade ringde han flickvännen och försäkrade att allt var lugnt.

– Kate är självfallet rasande över bilderna, säger en källa nära modellen till Daily Mail.

”Älskar honom”

Enligt tidningen har Kate Moss nu dumpat Pete, åtminstone temporärt. Hennes rådgivare tog initiativ till brytningen.

– Naturligtivs älskar hon fortfarande Pete, men hon är en intelligent kvinna som inser att hon måste sätta sin karriär i första rummet. Kate måste börja se efter sig själv – eller åtminstone se ut som att hon gör det – och har fått rådet att hålla sig borta från Pete ett tag, säger källan.

– Det innebär bland annat att hon inte får bli fotograferad tillsammans med honom.

I måndags lades Pete in på ett behandlingshem i centrala London. Han har vårdats för sitt narkotikamissbruk i omgångar det senaste året.

Här hittar du fler artiklar om Kate Moss och Pete Doherty:

Jens Kärrman ,