Prison Break-stjärnan riskerar 10 års fängelse

Blodprovet avslöjar: Han körde med både alkohol och kokain i blodet

NÖJE

Både alkohol och kokain.

När reslutatet av blodprovet som togs efter dödskraschen offentliggjordes ser den kommande rättegången mot ”Prison Break”-stjärnan Lane Garrison riktigt mörk ut.

Nu riskerar han tio års fängelse för bilturen i december.

Foto: ap
Riskerar långt straff Polisen rekommenderar nu åklagaren i Los Angeles att åtala Lane Garrison för dråp. Han riskerar då 10 års fängelse, för dödskraschen i december.

Flera amerikanska medier rapporerar i dag om fortsättningen på den tragedi som ”Prison Break”-stjärnan Lane Garrison var inblandad i under början av december förra året.

Polisen i Kalifornien rekommenderar brottsrubriceringen dråp nu när fallet lämnas över till åklagaren, skriver People, men något datum för en eventuell rättegång har inte bestämts än.

Snortade kokain innan krachen

Under en presskonferens meddelades att skådespelaren efter kraschen gått med på ett blodprov som visade 2.0 promille, vilket är mer än dubbelt så högt som den tillåtna gränsen i Kalifornien.

Man fann också spår av kokain i skådespelarens blod och TMZ säger sig i dag ha flera vittnen som sett Garrison snorta kokain under den fest som föregick bilkraschen.

Skådespelaren färdades den 2 december tillsammans med tre andra personer i en bil då Garrison förlorade kontrollen över fordonet. I den våldsamma kraschen dödades en 17-åring och ytterligare två ungdomar skadades.

Lane Garrison riskerar upp mot tio års fängelse om han fälls.

Tidigare artiklar:

Elin Bohman

ARTIKELN HANDLAR OM