Britney släppt från sjukhuset

”Stort behov av vård”

1 av 2 | Foto: All over press
NÖJE

Britney Spears har fått lämna sjukhuset Cedars-Sinai i Los Angeles.

Sjukhuset bedömer att hon inte utgör någon fara mot sig själv eller någon annan.

Britney Spears har fått lämna den pyskiatriska avdelningen på sjukhuset. Uppgifterna har bekräftats av källor till Tmz.com, People.com och New York Post.

Enligt tidigare rapporter kunde Britney ha hållits där upp till 72 timmar mot sin vilja – så länge man ansåg henne vara en fara mot sig själv eller någon annan.

Men hon fick alltså lämna sjukhuset efter drygt 36 timmar.

Dr Phil

Enligt etonline.com och New York Post besökte ingen mindre än tv-läkaren Dr Phil McGraw stjärnan på sjukhuset i morse.

– Mitt möte med Britney och några av hennes familjemedlemmar på sjukhuset i dag gör mig övertygad om att hon är i stort behov av medicinsk och psykologisk vård, säger Dr Phil till etonline.com.

– Hon blev utskriven precis innan jag kom fram till sjukhuset och höll på att packa sina väskor när jag mötte henne.

Det finns inte några bilder på när 26-åringen lämnar sjukhuset. Det kan förklaras av att tvåbarnsmamman kan ha lämnat sjukhuset via en underjordisk tunnel, uppger tidningen People. Och med sig i bilen hade hon just Dr Phil.

Tmz.com uppger att ska Britney medverka i tv-läkarens program. Avsnittet ska spelas in på måndag och kommer att sändas på onsdag i USA. Sajten uppger att medarbetare från Dr Phils show hört av sig till dem och bett om filmat paparazzi-material på Britney.

Tv-läkaren är en vän till Spears-familjen och nyligen försvarade han Britneys mamma Lynne efter att hon kritiserats för att hennes yngsta dotter Jamie Lynn är gravid vid 16 års ålder.

Stjärnan hemma

Bloggaren Perez Hilton rapporterar att Britney nu är i sitt hem i Beverly Hills, där hon så dramatiskt fördes iväg ifrån i en ambulans efter att ha vägrat överlämna sina barn till exmaken Kevin Federline.

Texten uppdateras....

ARTIKELN HANDLAR OM