"Britney var alkohol- och drogfri"

Nya uppgifter om sjukhusvistelsen

Foto: STELLA
Ambulansfärd Britney Spears på väg till sjukhuset Cedars Sinai i fredags.
NÖJE

Britney var inte påverkad av alkohol eller droger under sin vistelse på sjukhuset Cedars Sinai i helgen.

Det uppger en källa som People magazine hävdar är mycket "trovärdig".

Foto: STELLA
Kevin Federline besökte Britney på sjukhuset.

Källan uppger också att Britney Spears aldrig hotade att begå självmord under de dramatiska timmarna i fredags. Och hon var inte påverkad av droger eller alkohol.

– Hon var ren, säger källan.

Britney Spears fördes till sjukhus tidigt på fredagen, svensk tid, sedan hon bedömts vara en fara för sig själv och omgivningen. Hon hölls inlåst på den psykiatriska avdelningen på sjukhuset Cedars Sinai fram till lördagen för undersökning. Polisen som gjorde ingripandet i stjärnans hem bedömde att hon var påverkad av något.

Släpptes i förtid

Nu hävdar två andra källor att Spears i själva verket är manodepressiv. Hon har dock aldrig fått någon officiell diagnos. Det skriver People.

– Hon har lidit av någon psykisk sjukdom i några år nu, säger en källa.

Britney Spears skulle egentligen ha tvingats stanna på sjukhuset i 72 timmar, men släpptes i förtid. Det antas betyda att hon inte längre ansågs kräva behandling eller övervakning.

”En chock för Kevin”

Kevin Federline uppges däremot vara upprörd över att Spears fick lämna sjukhuset i förtid. Han har tillbringat helgen i sitt hem tillsammans med barnen Sean Preston, 2, och Jayden James, 1.

– Hans enda tröst var att Britney var på sjukhus. Men nu är hon ute. Det var en chock för honom, men ändå inte. För allt handlar om vem hon är. Ingen säger någonting till henne, säger en källa.